Sponzori

Pomognite radu Udruge.

logoForumZagreb

Forum Zagreb

Tvrtka Forum Zagreb nudi nove i moderne kongresne dvorane koje se nalaze u sklopu Green Gold centra.  Kongresni centar FORUM Zagreb nudi 7 različitih kongresnih dvorana, višenamjenskih i dimenzijski prilagodljivih, s dnevnim svjetlom ili potpuno zamračene, zvučno izolirane, savršeno klimatizirane. Cijeli je prostor potpuno pokriven brzim bežičnim Internetom.
Više

feravino Vinarija Feravino korijene svoje tradicije pronalazi još u davnom 18. stoljeću. Na području Slavonije vinsku kulturu  donijeli su Cisterciti i Templari.

1804. godine gradi se još i danas živući podrum te započinje vinogradarska proizvodnja u feričanačkom kraju.

Vinarija Feravino je kontinentalna vinarija koja osobitu ljubav, strast i znanje ulaže u vrhunska crna vina, a posebnu pažnju posvećuje kraljici svojih vinograda i podruma Frankovki, sorti grožda koja je na pitomim obroncima Krndije pronašla svoj dom. U Feavinu su svoju veliku marljivost i trud ručno branog grožda pretočili smo u elegantne butelje, odjenuli ih u ruho protkano slavonskim zlatovezom i mirisom slavonskih šuma.

logoHRCentar

HRcentar

HRcentar je Strukovna Udruga stručnjaka iz područja ljudskih
resursa u Hrvatskoj i regiji, povezujući ih kako bi razmijenili iskustva i pozicionirali ljudske resurse kao strateškog partnera managementu.
Više

bmg_logo

Business Media Group

Business Media Group iz Zagreba neformalna je medijska grupacija koja okuplja dvije tvrtke: Centar za management i savjetovanje d.o.o. te Centar za računovodstvo i financije d.o.o. Od samog početka naša vizija je izdavanje poslovnih specijaliziranih medija u čemu smo jedinstveni i prepoznatljivi.
Više

poduzetnik_logo_v2

Mjesečnik za poduzetnike i menadžere

U prosincu 2006. godine pokrenut je mjesečni časopis Poduzetnik koji već niz godina izlazi diljem Hrvatske.
Više