info@mba-croatia.com

Sponzori

Pomognite radu Udruge.

PIS d.o.o.

PIS d.o.o.

Tvrtka PIS d.o.o. osnovana je 1989. godine i do danas je izrasla u jednu od najjačih proizvođača integralnih aplikativnih programskih rješenja na hrvatskom tržištu što pokazuje i godišnje izvješce IDC-a (Croatian Enterprise Application Software 2005 -2009 Forecast and 2004 Vendor Shares) koje je samo potvrdilo poziciju PIS-a kao vodeće hrvatske tvrtke u implementaciji EAS  i ERP programskih rješenja.
Više

logoForumZagreb

Forum Zagreb

Tvrtka Forum Zagreb nudi nove i moderne kongresne dvorane koje se nalaze u sklopu Green Gold centra.  Kongresni centar FORUM Zagreb nudi 7 različitih kongresnih dvorana, višenamjenskih i dimenzijski prilagodljivih, s dnevnim svjetlom ili potpuno zamračene, zvučno izolirane, savršeno klimatizirane. Cijeli je prostor potpuno pokriven brzim bežičnim Internetom.
Više

logoPressCut

Presscut

Prva media monitoring i press clipping agencija u Hrvatskoj. Prate medije za državne institucije, veće, srednje, manje tvrtke i za fizičke osobe.
Više

logoMozaik

Mozaik knjiga

Nakladnička kuća.
Više

logoHRCentar

HRcentar

HRcentar je Strukovna Udruga stručnjaka iz područja ljudskih
resursa u Hrvatskoj i regiji, povezujući ih kako bi razmijenili iskustva i pozicionirali ljudske resurse kao strateškog partnera managementu.
Više