Predavanje: Koji će nam k***c H.R. odjeli?, Daniele Divjanović, 12.03.2013.

Poštovani,
post-05.03.2013.

Pozivamo Vas na predavanje koje će održati Daniele Divjanović na temu

Koji će nam k***c H.R. odjeli?

u organizaciji Udruge MBA Croatia u utorak 12.03.2013 u 18:00 u prostorijama
offSpace-a (Uredi.hr d.o.o., Poslovni centar VMD, Ulica grada Vukovara 269D, Zagreb).
Tko je Daniele Divjanović?
Daniele Divjanović završio je Fakultet prometnih znanosti u Zagrebu gdje je stekao zvanje inženjera prometa (1985. – 1988.). Nakon toga odlazi na stručno usavršavanje na Leeds Metropolitan University iz područja Retail Managementa (2004.) te na Ekonomski fakultet u Zagrebu i u Splitu iz područja korporativnog upravljanja za članove NO.
Predsjednik je uprave firme DEKRA za privremeno zapošljavanje d.o.o. U svojoj karijeri se osim rukovođenja tvrtkom bavio i izradom strategije i poslovnih planova na području HRa; analizom tržišta i proširenjem na zemlje ostalih zemalja Balkana. Među brojnim dodatnim aktivnostima treba istaknuti da je bio predsjednik HUCNO-a (Hrvatske udruge članova nadzornih odbora).
Trenutno upravlja sa 9 trgovačkih društava u regiji koja zapošljavaju oko 2000 ljudi, i kroz čiji sustav regrutacije i selekcije godišnje prođe preko 10 000 kandidata.
Prijave
Ulaz na predavanje je slobodan za sve koji se prijave. Broj mjesta na predavanju je ograničen, a mjesta će se popunjavati prema redoslijedu prijave uz prednost članovima Udruge MBA Croatia. Prijavite svoj dolazak na predavanje ovdje.

O predavanju
Tema obrađuje dosadašnja regionalna iskustva u području upravljanja ljudskim potencijalima i promišljanja o ulozi koju će odjeli ljudskih potencijala imati u budućnosti. Analizirat će se zašto odjeli ljudskih resursa uopće postoje i koja je njihova funkcija.
Raspravljat će se i o tome jesu li nam HR odjeli kakvi postoje danas potrebni u nadolazećem razdoblju ili nas u tome području očekuju neke promjene.

Postani i Ti dio MBA Croatia
Podržite rad Udruge i postanite član Udruge MBA Croatia! Kako se učlaniti pročitajte ovdje.