Predavanje prvog predsjednika udruge povodom 5. godina MBA Croatia: “Od ideje do svjetske pobjede – Agrivi”, Matija Žulj

Dragi članovi i prijatelji Udruge,

Čast nam je pozvati Vas na posebno predavanje koje će povodom 5. godišnjice od osnivanja Udruge održati prvi predsjednik MBA Croatia, Matija Žulj, koji sa svojim projektom Agrivi zadnjih mjeseci niže uspjehe na svjetskim start-up natjecanjima. Tema predavanja bit će:

“Od ideje do svjetske pobjede – Agrivi” 

Predavanje će se održati u utorak 16.12., s početkom u 18 sati (okupljanje počinje 10 minuta ranije). Od ovog predavanja biti ćemo na novoj adresi u prostorijama Foruma Zagreb, u sklopu Green Gold centra (Radnička cesta 50, Zagreb). Organizator ovog predavanje je udruga MBA Croatia. Članovima udruge ulaz je besplatan, dok je za ostale cijena ulaznice 50,00 kn. Ulaznice je moguće kupiti isključivo putem Entrio sustava na sljedećem linku: https://www.entrio.hr/event/mba-croatia-predavanje-od-ideje-do-svjetske-pobjede-agrivi-matija-zulj-1997

Opis predavanja:

Agrivi je prošli mjesec odnio pobjedu i prvu nagradu od $50,000 USD na World Startup Competition-u u Seoulu, gdje je sudjelovao kao hrvatski predstavnik nominiran od Ministarstva poduzetništva. To iznimno postignuće je snažna promocija za Agrivi, ali i za čitavu Hrvatsku, s obzirom da se radi o svjetskom natjecanju startup projekata na kojem su prisustvovali startup predstavnici 50-tak zemalja sa svih kontinenata.

Matija Žulj, osnivač i direktor tvrtke Agrivi, ispričat će svoju „startup“ priču i kako je iz IT svijeta uskočio u svijet poljoprivrede. Imat ćete priliku čuti iskustva s internacionalnih tech konferencija i natjecanja, na koje izazove i prepreke je nailazio tijekom inicijalne faze stvaranja startupa, kako je uspio osigurati investicije za razvoj projekta, i koji su mu daljnji planovi za razvoj projekta.

Ako vas zanima kako se gradi startup koji želi promijeniti svijet, ovo je predavanje za vas.

 

O predavaču:

Matija Žulj je osnivač i direktor startup tvrtke Agrivi. Tijekom karijere obavljao je različite uloge, započeo je 2006. kao konzultant za poslovnu inteligenciju u Adacti, zatim nastavlja kao IT manager u Renimu  i onda prelazi u NTH Grupu na poziciju Digital Marketing Unit Managera gdje 2012. postaje CEO ClickAttack mobilne oglašivačke mreže, spin-off tvrtke unutar NTH grupacije. Sredinom 2013. godine pokreće vlastiti projekt s globalnom vizijom – Agrivi.

2007. godine diplomirao je računarstvo na Fakultetu elektrotehnike i računarstva, a 2009. godine je završio MBA studij na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Po završetku MBA studija, 2009. godine pokreće Udrugu MBA Croatia s ciljem povezivanja svih MBA-ovaca u Hrvatskoj i promicanja cjeloživotnog obrazovanja i postaje prvi predsjednik Udruge.

hrCroatian