4. MBAonica – “Smisao iza brojeva – analiza financijskih podataka za managere”

post-23.04.2015.Dragi članovi Udruge MBA Croatia,
Pozivamo Vas na internu radionicu (MBAonicu) Udruge MBA Croatia na temu “Smisao iza brojeva – analiza financijskih podataka za managere”koju će održati Krešimir Profaca, član predsjedništva  i potpredsjednik MBA Croatia i Predsjednik Uprave Kozmo.

Organizator ovog predavanja je MBA Croatia, a ulaz je besplatan i otvoren je isključivo za aktualne članove udruge.
Prijave se obavljaju putem sustava Entrio.

Datum i mjesto održavanja:

MBAonica će se održati u utorak 28.4.2015. s početkom u 18 sati (okupljanje počinje 10 minuta ranije) u prostorijama Foruma Zagreb, u sklopu Green Gold centra (Radnička cesta 50, Zagreb).

Program MBAonice:

Krešimir Profaca će na praktičnim primjerima prikazati financijsku analizu stvarnih kompanija, ilustrirajući pri tom mogućnosti dobavljanja podataka o željenim subjektima, što se isplati gledati, kada, te kako to, ovisno o Vašoj funkciji, možete najkvalitetnije iskoristiti.

Dodatno, diskutirati ćemo o Vašim iskustvima na temu, te Vas toplo pozivamo da se unaprijed pripremite.

Nakon radionice je planirano neformalno druženje članova uz večeru u restoranu Asia Gold s ciljem razmjene iskustava i networkinga članova.

MBAonice se održavaju po Chatham House pravilima (svatko prisutan na sastanku ima pravo koristiti informacije koje tamo sazna, no ne i otkriti izvor informacije trećim stranama, bilo to putem otkrivanja lokacije, identiteta ili afilijacije govornika ili na neki drugi način).
Navedenog se pridržavamo kako bi maksimalno potaknuli diskusiju i otvorenost sudionika, a prisustvovanjem se slažete sa poštivanjem tih pravila. Navedenog se pridržavamo kako bi maksimalno potaknuli diskusiju i otvorenost sudionika, a prisustvovanjem se slažete sa poštivanjem tih pravila.

hrCroatian