Umijeće upravljanja u vremenu naglih promjena: prilike koje otvaraju privatizacije by IVICA MUDRINIĆ

Zagreb, 13.12.2017 – Tradicionalno predavanje u organizaciji udruge MBA Croatia održat će se u srijedu 13.12.2016. u Kongresnom centru Forum s početkom u 17:30 sati. Predavanje na temu Umijeće upravljanja u vremenu naglih promjenama, (prilike koje otvaraju privatizacije), održat će hrvatskoj javnosti dobro poznat Ivica Mudrinić. Na taj način udruga MBA Croatia zaokružiti će niz uspješnih predavanja u 2017-oj godini.

  • Što je zajedničko u upravljanju u javnom i privatnom sektoru, u velikim korporacijama i start-up kompanijama, Hrvatskoj i najnaprednijim globalnim središtima?  Kako se upravlja s korporacijama i zašto su neke korporacije uspješnije?
  • Što je leadership i zašto je bitan?
  • Što je privatizacija? Zašto i kako se privatizacija provodi?  Što dobivamo/gubimo privatizacijom? Koja je uloga menadžmenta u privatizacijskim procesima i je li moguće zadržati poziciju nakon promjene vlasništva? Primjer: privatizacija Hrvatskog telekoma.
  • Koje vještine su bitne na upravljačkim pozicijama. Kako razvijati karijeru u vremenu naglih tehnoloških i socioekonomskih promjena.

To su neke od tema koje će bit predmet predavanja Ivice Mudrinića.

Mjesto i vrijeme predavanja: Kongresnog centra Forum Zagreb u sklopu Green Gold centra (Radnička cesta 50, Zagreb) s početkom u 17:30 sati.

Ulaznice su dostupne preko Entrio sustava na linku: https://www.entrio.hr/event/umijece-upravljanja-u-vremenu-naglih-promjena-prilike-koje-otvaraju-privatizacije-by-ivica-mudrinic-4704, dok je ulaz za članove MBA Croatia besplatan.

O predavaču:

unnamed

Ivica Mudrinić je suosnivač HUB385, vlasnik i direktor Mudrinic Management Consulting, predsjednik Nacionalnog vijeća za konkurentnost i član Savjeta Hrvatske udruge poslodavaca. 

Ivica Mudrinić diplomirao je na University of Toronto, Faculty of Applied Science and Engineering s B.A.Sc./dipl.inž.  Koautor je patenta za video enkripciju.  Dugi niz godina bio je gost predavač na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu.  Mudrinić je bio dugogodišnji član upravnog odbora International Academy of Television Arts and Science u New Yorku.  Trenutno je član Upravnog odbora Rochester Institrute of Technology Croatia i član je Nadzornog odbora Mercator PS, Ljubljana. Mudrinić je započeo svoju karijeru u Kanadi na pozicijama u Motoroli.  Nakon povratka u Hrvatsku služio je na upravljačkim pozicijama u strateškim kompanijama; Predsjednik Uprave HRTa, Predsjednik Uprave Hrvatskog telekoma i Viši potpredsjednik DTa u Njemačkoj.  Početkom 1990ih bio je Ministar pomorstva, prometa i veza i Savjetnik Predsjednika Republike.

MBA Croatia je udruženje polaznika i diplomanata MBA studija u Republici Hrvatskoj. Djelatnost Udruge je okupljanje i suradnja studenata na MBA studijima u zemlji i inozemstvu, organizacija predavanja i seminara, povećanje poznatosti prednosti studija MBA, povezivanje MBA studenata i diplomanata u poslovnim i društvenim aktivnostima.

hrCroatian