Predavanje: Managerski vs. marketinški mindset CEO-a, Goran Vlašić, 12.2.2013.

Poštovani,Podsjećamo Vas na predavanje Dr.sc. Gorana Vlašića  na temupost-03.02.2013.

Managerski vs. marketinški mindset CEOa:

Strategije optimizacije i strategije razvoja tržišta

koje će se u organizaciji Udruge MBA Croatia održati u utorak 12.2.2013.  u 18:00 u prostorijama offSpace-a (Uredi.hr d.o.o., Poslovni centar VMD, Ulica grada Vukovara 269D, Zagreb).

Tko je Goran Vlašić?

Dr.sc. Goran Vlašić je predavač na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Na njemu je diplomirao i magistrirao, dok je doktorate završio na sveučilištima u Klagenfurtu (Economic & Social Science)  i Bocconiu (Marketing and Innovation). Osvojio je brojne međunarodne nagrade i priznanja, a trenutno je i gostujući predavač na Ekonomskom fakultetu u Ljubljani, sveučilištu Bocconi i sveučilištu Sussex. Također je član Instituta za inovativnost koji ima za cilj razviti regionalne potencijale za inovativnost kroz kulturu koja potiče kreativnost, inovativnost, neortodoksno mišljenje i propitivanje postojećih dogmi.

Prijave

Ulaz na predavanje je slobodan za sve koji se prijave. Broj mjesta na predavanju je ograničen, a mjesta će se popunjavati prema redoslijedu prijave uz prednost članovima Udruge MBA Croatia. Prijavite svoj dolazak na predavanje ovdje.

O predavanju

Tema obrađuje ulogu CEOa u uspjehu poduzeća, s posebnim naglaskom na inovativnost poduzeća. Koja je uloga mindseta CEOa te njegovog/njenog obrazovanja? Analizirat će se ključne managerske ideje optimizacije poslovanja kao i marketinške strategije razvoja tržišta te njihove implikacije na profit poduzeća.

Na kraju se povezuje izgradnja mindseta CEOa s obrazovnim programima i razbijanjem rutina te borbe protiv „curse of success“.

Udruga MBA Croatia
Vitezićeva 2
10000 Zagreb
www.mba-croatia.com
[email protected]
en_USEnglish