2. MBAonica: Ponos i predrasude u prikupljanju kapitala

post-10.12.2013

Pozivamo sve članove Udruge MBA Croatia da se prijave na drugu po redu internu radionicu – MBAonicu na temu “Ponos i predrasude u prikupljanju kapitala”, nakon koje slijedi Božićna večera Udruge.

Na radionici ćemo objasniti razne faze razvoja i financiranja poslovanja te odrediti prikladne izvore financiranja za pojedinu fazu. Kroz diskusiju ćemo se staviti u uloge ključnih ljudi koji sudjeluju u procesu financiranja: onoga tko traži novac i onoga tko ga „daje“. Pokušat ćemo razumjeti njihove probleme, razmišljanja, dvojbe i strahove. Sve skupa pomoći će nam da prezentiramo svoje potrebe za financiranjem na način koji je prilagođen pojedinom izvoru financiranja: FFF, poslovni anđeo, banka, VC fond, EU fond, država itd.

Predavač na radionici je g. Krešimir Delač, član Predsjedništva Udruge MBA Croatia. Diplomirao je i doktorirao na FER-u. Kroz karijeru radio je u T-HT-u, Ericsson Nikola Tesla i b4b. 2010. g. završava Executive MBA program na Cotrugli Business School te stječe titulu MBA, a 2011. g. osniva vlastitu tvrtku Simulus grupu d.o.o., gdje i danas radi kao direktor. Tvrtka, pored ostalih djelatnosti, već niz godina pruža edukacijske i savjetodavne usluge domaćim i stranim bankama. U zadnje vrijeme pomogao je u kreiranju strategije i razvoju poslovanja nekoliko start-up kompanija u regiji, a trenutno je poslovno-tehnički evaluator u BICRO-u te mentor u programu Founder Institute iz silicijske doline i na Business Plan Contest u organizaciji udruge eSTUDENT.

Radionica je besplatna, a na radionicu se mogu prijaviti isključivo članovi Udruge MBA Croatia. Participacija za Božićnu večeru iznosi 100kn po osobi.

Prijave za radionicu je potrebno poslati najkasnije do 16.12.2013. na [email protected].

en_USEnglish