1. Lean Spring Summit: Lean principi i promišljanje u proizvodnji i uslugama

post-30.03.2015.BANNER

Poštovani,

MBA Croatia Vas poziva da se 21.-23. svibnja 2015. pridružite konfereciji Lean Spring Summit, u Šibeniku. Konferencija se održava po prvi puta i okupit će veliki broj poduzeća i ustanova iz cijele regije.

Lean kao uspješna metodologija postaje sve više standard ne samo u proizvodnji već i u uslugama, zdravstvu, financijskim institucijama i turizmu. Iako se Lean prvo počeo uvoditi u proizvodnim poduzećima poput Končar Energetskih Transformatora, Novog Feromonta, Dalekovod proizvodnje, Feala, njegovu snagu prepoznali su i u financijskim institucijama poput Jadranske banke i Raiffeisen banke, zdravstvu  poput KBC-a Zagreb ali i u turizmu. Iz tog razloga, Lean Spring Summit želi okupiti ljude iz različitih područja na ovoj konferenciji.

Četiri glavne teme konferencije su:
▪ Lean u proizvodnji
▪ Lean u zdravstvu
▪ Lean u financijskim institucijama
▪ Lean u turizmuu

O ovim temama govorit će stručnjaci s praktičnim Lean iskustvom, a dodatna znanja i Lean vještine moći  će se ostvariti kroz radionice.
Na Lean Spring Summitu će se održati i predavanje u petak 22.5. od 12.30 do 13.15  pod nazivom Nova Lean integralna strategija za konkurentniju Hrvatsku kojom će se predstaviti hrvatski  model Lean menadžmenta te njegove mogućnosti za brži razvoj Hrvatske i veću konkurentnost proizvodnog i uslužnog sektora te javne uprave.
Pridružite nam se na Lean Spring Summitu  u Šibeniku i postanite dio Lean zajednice u regiji.

Da bi prisustvovali konferenciji, molimo vas da ispunite obrazac OVDJE.
Prijavnica za hotel Ivan u Solarisu nalazi se OVDJE.

en_USEnglish