12.09.2016.- Konferencija na temu „Važnost poslovne edukacije u sve konkurentnijem globalnom tržištu“

bez naslova
Poštovani članovi i prijatelji MBA Hrvatska udruge, pozivamo Vas na konferenciju koja će se održati u ponedjeljak 12.9.2016 godine s početkom u 18 sati (okupljanje počinje 10 minuta ranije) u prostorijama Foruma Zagreb, u sklopu Green Gold Centra (Radnička cesta 50, Zagreb). Članovima udruge ulaz je besplatan, dok je za ostale cijena ulaznica 50,00 kn. Ulaznice je moguće kupiti isključivo putem Entrio sustava.
Tema konferencije biti će “Važnost poslovne edukacije u sve konkurentnijem globalnom tržištu”. Konferenciju organizira udruga MBA Hrvatska u partnerstvu s udrugom INSEAD Alumni Hrvatska i Slovenija. Ujedno se 12.09. održava “Global INSEAD dan”, odnosno dan kada se svugdje u svijetu okuplja INSEAD Alumni zajednica.

PROGRAM:

18:00 – 18:15       INSEAD – Globalna poslovna škola

Krešimir Profaca, Predsjednik IAA Hrvatske i Slovenije

18:15 – 18:30       MBA Croatia – mreža svih hrvatskih MBA alumnija 

Aco Momčilović, Predsjednik MBA Croatia

18:30 – 19:30       Panel rasprava: INSEAD i drugi hrvatski i slovenski poslovni lideri na temu važnost poslovne edukacije u sve konkurentnijem globalnom tržištu

Darko Knez, CEO Labud d.o.o., INSEAD Alumnus

Krunoslav Šimatović, Direktor ulaganja, Nexus Private Equity, MBA

Miha Žerko, CEO SRC Slovenia, INSEAD MBA alumnus

Mario Henjak, član Uprave, Sberbank, INSEAD executive program alumnus

                             Moderatori : Krešimir Profaca i Aco Momčilović

19:30-20:00         Osvježenje i networking

 

O udruzi INSEAD Alumni Hrvatske i Slovenije (IAA Croatia&Slovenia)

INSEAD Alumni Association Hrvatske i Slovenije je dio globalne mreže INSEAD Alumnija koja broji više od 50.000 Alumnia u cijelom svijetu. INSEAD je sa svoja tri kampusa (Francuska, Singapur i Abu Dhabi) globalna poslovna škola u pravom smislu te riječi.

www.insead.edu

Written by

Nina je asistentica u udruzi MBA Croatia. U udruzi je odgovorna za objave na web stranici, kreiranje infografika i ostalog vizualnog sadržaja, organizaciju predavanja i eventa, sudjelovanje i pisanje zapisnika na sastancima Uprave udruge te koordiniranje projekata udruge. Završila je marketing na Ekonomskom Fakultetu u Zagrebu i trenutno radi u Atradiusu u Amsterdamu kao marketing communications assistant. Zaljubljenik je u marketing i sve što je povezano s njim, a u slobodno vrijeme vesla po amsterdamskim kanalima.

en_USEnglish