MBA Croatia tradicionalno je krajem godine dodijelila svoja priznanja liderima i stručnjacima koje su članovi udruge prepoznali zbog njihovog iznimnog doprinosa u stvaranju boljeg i naprednog društva.

MBA Croatia nagrade dodijeljene su Jasminki Horvat Martinović (predsjednici uprave Wiener osiguranja) u kategoriji najboljeg managera/managerice u 2020.godini, Tani Zimmermann (suosnivačici i direktorici portala bazzar.hr) u kategoriji poslovna žena 2020. godine, Mladenki Majerić (voditeljici udruge Crveni nosevi) MBA Croatia nagradu za društveni doprinos 2020 godine, Stjepanu Oreškoviću (redovitom profesoru u trajnom zvanju Medicinskog fakulta u Zagrebu i većinskom suvlasniku M+ grupe) nagradu za povezivanje znanosti i poslovanja, te Mihaelu Furjanu (predsjedniku uprave Pliva Hrvatska) nagradu za najboljeg predavača u 2020. godini.

Ove je godine, zbog iznimnih okolnosti, dodjela nagrada održana putem streaminga uživo za sve članove udruge.

Posebno je zanimanje izazvalo predavanje Korada Korlevića, futurista i astronoma, u kojem je upozorio na izazove koji nas očekuju u budućnosti.

„Motivirati, odgajati i podupirati mlade, da izraze svoju darovitost, da “izrastu” u eksperte, edukatore i lidere, da oni stvaraju svijet koji dolazi.“,

kazao je Korado Korlević pojašnjavajući što nam je činiti u budućnosti da napravimo i ostavimo bolji svijet.

MBA Croatia dobitnicima je dodijelila unikatne nagrade, statue koje predstavljaju logo udruge, a iste su unikatno umjetničko djelo Amelo designa.

#mbacroatia #awards

en_USEnglish