Ozren Hudina – “Risk management”

Ozren Hudina
[POKLONI ZNANJE & Ozren Hudina]
 
Pozivamo članice, članove i sve zainteresirane da nam se pridruže u četvrtak 28.10.2021. u 18h na Zoom sastanku u sklopu projekta „MBA Pokloni znanje“ s temom:
 
“Risk management”
 
O predavanju:
 
Naš član Ozren Hudina će nas uvesti u temu upravljanja rizicima u korporativnom svijetu. Upoznati će nas sa osnovnim pojmovima vezanim uz upravljanje rizicima, sa Demingovim krugom te vrstama rizika sa kojima se jedna kompanija susreće u svakodnevnom poslovanju. Nadalje ukratko će nas upoznati da načinima prepoznavanja i definiranja rizika, načinima za upravljanje rizicima i praćenje rizika i sl. Upoznati će nas sa pojmovima Risk kataloga, Risk apetita, BPM-a i dr.
 
 
O predavaču:
 
Ozren Hudina, mag.oec., EMBA, CMC financijski je stručnjak sa više od 16-godina iskustva u bankarstvu i konzaltingu. U bankarskoj karijeri radio je za nekoliko vodećih banaka u Hrvatskoj na pozicijama Risk managera, Višeg financijskog analitičara, Voditelja work-out odjela i Direktora sektora kreditnih rizika. Posljednje četiri godine radi za vodeće svjetske konzultantske kuće Deloitte i KPMG. Specijalist je za korporativne financije, risk management, procjene boniteta, financijsku analizu, due dilligence, naplatu potraživanja i work out klijente. Certificirani je Management Consultant, Project manager, Scrum master, CBA ekspert, stručnjak za Javnu nabavu i Lead Auditor za ISO norme (27001).
Paralelno uz bankarsku karijeru, posljednjih 10 godina aktivno je uključen u postupke pripreme i provedbe EU projekata, ocjenjivač je na navedenim EU pozivima te stalni konzultant nadležnim javnim tijelima i javnoj upravi (ministarstvima, gradovima i sl.). Također, zadnjih 10 godina je predavač sa službenim zvanjem predavača na nekoliko Visokih poslovnih škola i Učilišta na teme analize financijskih izvještaja, procjene boniteta, izrade poslovnih planova i investicijskih studija, upravljanja rizicima, naplate potraživanja i upravljanja lošim plasmanima, modernog leadership-a,  prodajnih i prezentacijskih vještina te pripreme i provedbe EU projekata.
 

Napomene:

Na predavanju mogu sudjelovati svi zainteresirani koji se prijave putem Entrio linka OVDJE!

Link na sastanak putem aplikacije Zoom će svi prijavljeni dobiti na e-mail na dan predavanja.

 

Molimo da se držite sljedećih pravila:

1. Budite na mute, napišite u chat, na kraju govorite.
2. Broj sudionika je limitiran na 100.
3. Molimo vas da se prilikom spajanja na zoom obavezno registrirate imenom i prezimenom.

 

Vidimo se!

MBA Croatia

 
en_USEnglish