Počasni članovi udruge MBA Croatia

Udruga MBA Croatia, udruga je svih diplomanata (alumnia) i polaznika MBA studija u Hrvatskoj. Udruga djeluje od 2008. godine te je od tada organizator, inicijator i partner brojnih inicijativa koje su povezane za promoviranje vrijednosti udruge. A to su prije svega, promocija znanja i etike u poslovanju te promoviranje cjeloživotnog učenja, znatiželje, marljivosti i raznolikosti.

Misija udruge je inspirirati u stvaranju boljeg i naprednijeg društva, a vizija je postati alumni (mreža) svjetskih lidera.

Slijedom toga, udruga odaje priznanje ljudima koji su dali poseban doprinos kako udruzi tako i promoviranju vrijednosti kojih je udruga nositelj. Udruga svojim statutom predviđa odavanje priznanja gospodarstvenicima i znanstvenicima za koje smatra da su doprinijeli kako radu udruge tako i promoviranju vrijednosti za koje se udruga zalaže.

„Mara Vitols-Hrgetić i Josip Hrgetić svojim su radom aktivno podržavali udrugu, kako živeći vrijednosti za koje se udruga zalaže, tako i aktivnim doprinosom udruzi kroz kontinuiranu podršku događanjima udruge kroz kongresni centar Forum Centar Zagreb. Ovom prilikom i ovim priznanjem, udruga im se zahvaljuje“

izjavio je Krešimir Profaca, predsjednik udruge MBA Croatia.

Prilikom predaje plaketa, zamjenik predsjednika Ognjen Bagatin rekao je:

„Ponosan sam upravo što su prvi počasni članovi udruge upravo Mara i Josip. Oni su nam uvijek bili velika pomoć“.

Naši novi počasni članovi, zahvalili su se na dodijeljenim počastima, a gospodin Josip Hrgetić održao je kratki govor u kojem je zaključio da posao dođe i prođe, da je poslovanje takvo da se nekada dobije, a nekada izgubi, no da je ono što ostaje zauvijek ljudi koje ste u tom putovanju upoznali i prijatelji koje ste stekli.

Upravo te vrijednosti koje je istaknuo gospodin Hrgetić, su i okosnica vrijednosti udruge MBA Croatia.

Josip Hrgetić i Ognjen Bagatin
en_USEnglish