„Razvoj strategije velike firme – iz ženskog kuta” -Lada Tedeschi Fiorio

Udruga MBA Croatia organizira novo predavanje u četvrtak 25.02.2021. u Hilton Garden Inn-u, Radnička 21, s početkom u 18 sati na temu:

„Razvoj strategije velike firme – iz ženskog kuta”

Gošća predavačica je gospođa Lada Tedeschi Fiorio.

Fizička mjesta na ovom predavanju su ograničena na 25 osoba unutar dvorane. Predavanje prenosimo i ONLINE putem preko Entrio streaminga.

O predavanju:

Strategija – prvi korak za duge staze

Posljednje dvije godine Atlantic Grupa se intenzivno bavi strateškim fokusiranjem – razvojem i ulaganjem u ono što je kompanija definirala kao temeljni biznis, a to su hrana i piće, te izlaskom iz područja koja predstavljaju kvalitetne segmente poslovanja, ali u postojećoj konstelaciji ne donose značajnu dodanu vrijednost. Kao prva žena strategije u Atlantic Grupi, Lada Tedeschi Fiorio govorit će o važnosti kvalitetne strategije u poslovanju. Zašto je ona glavna misao vodilja i kontrolor aktivnosti i projekata u različitim segmentima života kompanije? O čemu je važno voditi računa kod postavljanja strategije, koji su njeni glavni elementi, kako se strategija ostvaruje, zašto se jednom postavljena ne mijenja olako i kad ju treba mijenjati, sve ćete to moći čuti izravno od šefice strategije jedne od najuspješnijih i najdinamičnijih kompanija u Hrvatskoj i regiji.  

O predavačici:

Lada Tedeschi Fiorio / Potpredsjednica Atlantic Grupe za Korporativnu strategiju i razvoj 

Lada Tedeschi Fiorio članica je Uprave Atlantic Grupe, nadležna za upravljanje procesima i timovima koji se bave strategijom kompanije te rastom kroz spajanja i preuzimanja, kao i kroz razvoj novih područja ili proizvoda. Poziciju je preuzela 2019. godine nakon dugogodišnjeg iskustva na više odgovornih upravljačkih funkcija te u Nadzornom odboru kompanije čije se korporativne prakse ističu kao primjer drugima. Ističući samo najveće razvojne prekretnice u Atlantic Grupi, valja spomenuti kako je Lada imala važnu ulogu u postupku inicijalne javne ponude 2007. godine te u pregovorima tijekom različitih Atlanticovih kupoprodajnih procesa, među kojima se kao najvažniji ističu kupnja Cedevite 2001. i Droge Kolinske 2010. godine. Godinama među prvih deset, u 2019. i 2020. godini dobitnica je priznanja za najutjecajniju ženu hrvatskog biznisa po ocjeni stručnoj žirija poslovnog tjednika Lider. 

Tijekom predavanja, posebno mladima, često će reći kako je talent važan, ali iznad svega cijeni zalaganje. Princip primjenjuje jednako i u privatnom kontekstu – diže se rano i prije prvog sastanka već je odradila trening trčanja u parku, vožnje na biciklu ili plivanja u bazenu. Ako kombinacija opasno miriše na triatlon, i to je s razlogom. S takvim razlogom i s usporedivim iskustvom nisu rijetke paralele koje uspješno povlači između biznisa i utrka, a kao strateg i polu Ironwoman njezine su uvijek na duge staze. 

Za članove Udruge MBA Croatia ulaz je slobodan (prijave na Entrio linku-MBA Croatia Members – offline ili online) dok ostali sudjeluju donacijom u iznosu od 80,00 HRK (Donors – offline ili online)

Entrio link za prijavu sudjelovanja je ovdje!

Napomena:
Zbog preporuka civilnog stožera o broju okupljenih u istoj dvorani, mjesta na ovom predavanju su ograničena. Oko eventualnih izmjena bit ćete pravovremeno obavješteni na našoj WEB stranici: www.mba-croatia.com

 

Vidimo se!

#mbacroatia

 

en_USEnglish