Hajdi Ćenan “Quo vadis, AI? “

[POKLONI ZNANJE & Hajdi Ćenan]

Pozivamo članice, članove i sve zainteresirane da nam se pridruže u četvrtak 25.03.2021. u 18h na Zoom sastanku u sklopu projekta „MBA Pokloni znanje“ s temom:

“Quo vadis, AI? “

Naša članica Hajdi Ćenan nam poklanja brzi tečaj umjetne inteligencije i utjecaja te tehnologije na naše privatne i poslovne živote.

O predavačici:

Kako se sama opisuje, Hajdi Ćenan je non-tech osoba u tech svijetu, ljubiteljica putovanja i vina, pobornica cjeloživotnog učenja i benefita koji dolaze kroz jednakost, te mrziteljica pisanja kratkih biografija.
U prošlom životu bila je izvršna direktorica marketinga i Direktorica turističkog izdavaštva u Europapress holdingu (danas Hanza Media) i izvršna direktorica DRAP-a, najnagrađivanije digitalne marketinške/tehnološke/inovacijske agencije u Hrvatskoj.
Trenutno je suosnivačica i CEO svojeg najnovijeg pothvata, AI startupa airt koji omogućava organizacijama da primijene umjetnu inteligenciju na sve, a ne samo mali dio dostupnih podataka. Također je i jedna od suosnivačica udruge PWMN Croatia koja promiče jednakost i rodnu ravnotežu u leadershipu, kao i potpredsjednica CroAI, odnosno Hrvatske udruge za umjetnu inteligenciju.

Napomene:

Na predavanju mogu sudjelovati svi zainteresirani koji se prijave putem Entrio linka OVDJE!

Link na sastanak putem aplikacije Zoom će svi prijavljeni dobiti na e-mail na dan predavanja.

Molimo da se držite sljedećih pravila:

1. Budite na mute, napišite u chat, na kraju govorite.
2. Broj sudionika je limitiran na 100.
3. Molimo vas da se prilikom spajanja na zoom obavezno registrirate imenom i prezimenom.

Vidimo se!

en_USEnglish