Jasminka Horvat Martinović :”Nove prilike u novim vremenima – Financijska industrija i osiguranje”

Udruga MBA Croatia u suradnji s PWN Zagreb organizira novo predavanje u utorak 29.09.2020. u Kongresnom centru Forum Zagreb, Radnička 50, 1.kat, s početkom u 18 sati na temu:
 
“NOVE PRILIKE U NOVIM VREMENIMA – FINANCIJSKA INDUSTRIJA I OSIGURANJE”
 
Više o predavanju:
 
Iznimno je važno osigurati otvorenu i kontinuiranu komunikaciju sa svim dionicima – kako sa zaposlenicima, tako i s klijentima te poslovnim partnerima. Prema posljednjim istraživanjima potrošači od kompanija očekuju da im inovativnim uslugama i proizvodima olakšaju novonastalu situaciju. Također, očekuju da kompanije nastave komunicirati, ali da osim svojih proizvoda i usluga, prilagode i način, stil i sadržaj komunikacije. Upravo ovi trendovi ukazuju da poduzetnici i kompanije moraju biti spremni na stalne promjene te da su inovativni pristup i kreativna rješenja ključni u stabilnom poslovanju, posebice u kriznim situacijama.
U izazovnim vremenima, u kojima smo se svi našli od početka pandemije koronavirusa, izrazito je važno prilagoditi komunikaciju te pronalaziti odgovarajuća rješenja za potrebe klijenata. Na taj se način šalje poruka kako je upravo vaša tvrtka partner na kojeg mogu računati. Klijenti će uvijek tražiti što kvalitetniju uslugu, partnera koji im pruža sigurnost i povjerenje, a pojavit će se potreba i za novim inovativnim pokrićima koja će i dodatno zaštititi klijente u novonastalim okolnostima.
 
O predavačici:
 
Jasminka Horvat Martinović diplomirala je primijenjenu matematiku i informatiku na Prirodoslovnomatematičkom fakultetu u Zagrebu. Dodatno se usavršavala iz područja aktuarske matematike i osiguranja te je završila aktuarsku edukaciju u organizaciji Faculty and Institute of Actuaries London, Matematičkog odjela PMF-a i Hrvatskog aktuarskog društva nakon čega postaje licencirani aktuar. Redovna je članica Hrvatskog aktuarskog društva, članica Upravnog odbora Hrvatskog ureda za osiguranje i članica Znanstvenog vijeća Centra za edukaciju djelatnika u osiguranju pri Hrvatskom uredu za osiguranje. Tijekom poslovne karijere završila je Business performance management na Management Centre Europe u Bruxellesu.
Od studenog 2013. zaposlena je u Wiener osiguranju VIG d.d. na mjestu članice Uprave. Od tada je odgovorna za neživotna osiguranja, suradnju s brokerskim kanalom, korporativna osiguranja i reosiguranje. U svibnju 2018. Erste osiguranje VIG pripojeno je Wiener osiguranju VIG, a Jasminka Horvat Martinović postala je nova predsjednica Uprave Wiener osiguranja VIG.
 
Za članove Udruge MBA Croatia i PWN Zagreb ulaz je slobodan (prijave na Entrio linku-MBA Croatia Members 2020. i PWN Zagreb Members 2020.) dok ostali sudjeluju donacijom u iznosu od 80,00 HRK (Donors)
Prijavite se možete ovdje.
 
Napomena:
 
Zbog preporuka civilnog stožera o broju okupljenih u istoj dvorani, mjesta na ovom predavanju su ograničena. Oko eventualnih izmjena bit ćete pravovremeno obavješteni na našim WEB stranicama:
 
 
Vidimo se!
 
en_USEnglish