Prof. dr. sc. Dragan Schwarz, dr. med. – “Vrijednost znanosti u poslovanju – Radiochirurgia”

MBA Croatia organizira novo predavanje u utorak, 24.01.2023., u Hotelu DoubleTree by Hilton, ul. grada Vukovara 269, s početkom u 18:00 sati.
Gost predavač je Prof. dr. sc. Dragan Schwarz, dr. med. s temom:
 
“Vrijednost znanosti u poslovanju – Radiochirurgia”
 
Kako znanost pomaže društvu i na koji način se to reflektira u poslovanju i vođenju moderne tvrtke.
 
O predavaču: 
 
Prof. dr. sc. Dragan Schwarz, dr. med.
Ravnatelj poliklinike Radiochirurgia. Specijalist opće kirurgije, subspecijalist digestivne i onkološke kirurgije
 
Dr. Schwarz rođen je 07.08.1966. godine u Sarajevu, tijekom Domovinskog rata radio je u ratnoj bolnici Vareš i u bolnici Dr. fra Mato Nikolić u Novoj Biloj.
 
U razdoblju od 1985. do 2007. – dr. Schwarz sudjeluje na više od 30 usavršavanja iz područja primjene informatičke i računalne tehnologije u kirurgiji. 2003. – usavršava se (FER Zagreb) u primjeni informacijskih i komunikacijskih tehnologija u području telemedicine i informatizacije zdravstva na domaćim i inozemnim projektima. Iste godine, zapošljava se u kirurškoj klinici O.B. Sveti Duh u Zagrebu. Od 2004. obnaša dužnost pomoćnika ravnatelja O.B. Sveti Duh Zagreb kao i dužnost pomoćnika ministra u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i športa. 2007. – izabran je u zvanje višeg asistenta iz znanstvene grane kirurgija na Katedri za kirurgiju i ratnu kirurgiju Medicinskog fakulteta u sastavu Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku i obnaša dužnost državnog tajnika u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i športa. 2009. godine izabran je u zvanje docenta iz znanstvene grane kirurgija na Katedri za kirurgiju Medicinskog fakulteta u Rijeci, u sastavu Sveučilišta u Rijeci. Iste godine izabran je i u zvanje docenta iz znanstvene grane kirurgija na Katedri za kirurgiju i ratnu kirurgiju Medicinskog fakulteta u sastavu Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, kao i u radni odnos kao docent iz znanstvene grane kirurgija na Katedri za kirurgiju i ratnu kirurgiju Medicinskog fakulteta u sastavu Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. 2013. – izabran je u zvanje izvanrednog profesora iz znanstvene grane kirurgija na Katedri za kirurgiju i ratnu kirurgiju Medicinskog fakulteta u sastavu Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, i kao profesor iz znanstvene grane kirurgija na Katedri za kirurgiju i ratnu kirurgiju Medicinskog fakulteta u sastavu Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Od 2013. – voditelj projekta – uspostava centra za robotiziranu radiokirurgiju Zagreb, a od 2015. – specijalist uže specijalnosti digestivne (abdominalne) kirurgije i specijalist uže specijalnosti iz kirurške onkologije.
 
Za članove udruge MBA Croatia predavanje je besplatno, a za ostale sudjelovanje je kroz donaciju od 12 EUR, uplatom na račun udruge, barkod se nalazi niže.
 
Prijava za članove je OVDJE!
 
Vidimo se!
 
MBA Croatia
en_USEnglish