Mirna Briški – “Intelektualno vlasništvo – što može učiniti za Vas?”

[POKLONI ZNANJE & Mirna Briški]

Pozivamo članice, članove i sve zainteresirane da nam se pridruže u četvrtak 18.02.2021. u 18h na Zoom sastanku u sklopu projekta „MBA Pokloni znanje“ s temom:

“Intelektualno vlasništvo – što može učiniti za Vas?”

O predavanju:

Mirna će nam pričati o tome kako plodove svoje mašte, kreativnosti i inovativnosti pretočiti u fizički neopipljivu, no vrijednu nematerijalnu imovinu, korištenjem dostupnog sustava pravne zaštite intelektualnog vlasništva te kako kreirati strategiju zaštite proizvoda i komercijalizirati svoje intelektualno vlasništvo.

O predavačici:

Mirna Briški pomoćnica je direktora Sektora razvoja poslovanja i registracija u Belupu d.d., zadužena za Razvoj poslovanja. Po struci diplomirana pravnica, završila je poslijediplomski studij međunarodnog trgovačkog prava i intelektualnog vlasništva na Sveučilištu Queen Mary and Westfield College u Londonu te Executive MBA program poslovne škole Cotrugli u Zagrebu. Tijekom pristupnih pregovora Republike Hrvatske i EU aktivno je sudjelovala kao članica radnih skupina za Poglavlje 7 – Intelektualno vlasništvo te Poglavlje 1 – Sloboda kretanja roba. Na Pravnom fakultetu u Splitu predaje predmet Pravno uređenje inovativne djelatnosti u medicini u sklopu poslijediplomskog studija Medicinsko pravo. Zaljubljenik je kreativnost, inovativnost, učenje i prijenos znanja koje smatra iznimno važnima za razvoj zajednice u kojoj živimo.

Prijavit se možete ovdje!

Napomene:

Link na sastanak putem aplikacije Zoom će svi prijavljeni dobiti na e-mail na dan predavanja.


Molimo da se držite sljedećih pravila:

1. Budite na mute, napišite u chat, na kraju govorite.
2. Broj sudionika je limitiran na 100.
3. Molimo vas da se prilikom spajanja na zoom obavezno registrirate imenom i prezimenom.


Vidimo se!

#mbacroatia

QR code
QR kod za lakšu prijavu na događaj!

en_USEnglish