Marijana Šarolić Robić -“Kako zauzdati i zajahati AI”

Nakon ljetne stanke udruga MBA Croatia nastavlja s jesenskim ciklusom online predavanja “MBA pokloni znanje”.
 
Gošća predavačica je naša članica Marijana Šarolić Robić. Ovim putem pozivamo članice, članove i sve zainteresirane da nam se pridruže u četvrtak 17.09.2020. u 18h na Zoom sastanku s vrlo zanimljivom temom:
 
➡️ “Kako zauzdati i zajahati AI”
 
Marijana je pravna stručnjakinja s preko 18 godina iskustva u radu s klijentima iz bankarske, financijske i IT industrije.
Znatiželjna po prirodi pokušava pratiti sve nove tehnologije pa je nedavno razvila strast prema umjetnoj inteligenciji koju i dalje svakodnevno hrani. Slaže se s zaključcima skupine neovisnih stručnjaka imenovanih u lipnju 2018. godine od strane Europske komisije, koji su izradili i objavili u travnju 2019. godine etičke smjernice za razvoj i uporabu umjetne inteligencije te kao i oni vidi umjetnu inteligenciju kao obećavajuće sredstvo za povećanje ljudskog blagostanja i na individualnoj i na društvenoj razini koje donosi napredak i inovacije.
O samim smjernicama i izazovima koje donose samoj pravnoj struci i svim ostalim stakeholder-ima će održati svim zainteresiranima Zoom predavanje u sklopu ciklusa “MBA Pokloni znanje” kao uvod u sve što nas očekuje.
 
📍Napomene:
1. Na predavanju mogu sudjelovati svi zainteresirani (članovi i oni koji će to tek postati:)) koji se prijave putem Entrio linka.
Link na sastanak putem aplikacije Zoom svaki će član Udruge dobiti na e-mail u 17:45
(15 minuta prije početka).
 
⚠️Molimo da se držite sljedećih pravila:
 
1. Budite na mute, napišite u chat, na kraju govorite.
2. Broj sudionika je limitiran na 100.
3. Molimo vas da se prilikom spajanja na zoom obavezno registrirate imenom i prezimenom.
 
📎Entrio link za prijavu sudjelovanja se nalazi ovdje:
https://www.entrio.hr/event/kako-zauzdati-i-zajahati-ai-8295
 
Vidimo se!
en_USEnglish