“Krizno upravljanje s naglaskom na komuniciranje unutar kompanije u kriznim vremenima.” – Sabina Škrtić

Zagreb, 151119. Strojarska. Na fotografiji: Sabina Skrtic, clanica Uprave ENNA grupe. Foto: Biljana Blivajs / CROPIX
Udruga MBA Croatia organizira novo predavanje u utorak 23.03.2021. u Hilton Garden Inn-u, Radnička 21, s početkom u 18 sati na temu:
 
 “Krizno upravljanje s naglaskom na komuniciranje unutar kompanije u kriznim vremenima.”

Gošća predavačica je gospođa Sabina Škrtić.
 
Fizička mjesta na ovom predavanju su ograničena na 25 osoba unutar dvorane.
 
Predavanje prenosimo i ONLINE putem preko Entrio streaminga.

O predavanju:

Predavanje će pokriti područje kriznog upravljanja u okviru kojeg ćemo se pobliže upoznati sa ključnim procesima i aktivnostima neophodnim kako bi organizacija i poslovni sustav u cjelini zadržali kontrolu nad cjelovitosti poslovanja u situacijama poput pandemije ili primjerice potresa ili nekog drugog vanjskog kriznog podražaja. Nove okolnosti sa kojima se svijet susreo u 2020.g. stavile su u prvi plan i nove izazove poput održavanja jedinstvene korporativne kulture, osnaživanja zaposlenika u okolnostima kada je ugroženo zdravlje i to ne samo njih nego i njihovih obitelji te izgradnja dubokog odnosa povjerenja između poslodavca i zaposlenika.
Osjećaj sigurnosti kako fizičke, tako i zdravstvene, ali i sigurnosti egzistencije u potpuno nestrukturiranim, nepoznatim i kriznim okolnostima postaje očito jedan od ključnih prioriteta za poslovne sustave koji žele sačuvati održivost i žilavost. Komunikacija je oduvijek bila jedan od faktora koji čine razliku između uspjeha i neuspjeha, a sada je komunikacija unutar poslovnog sustava postala glavni prioritet.
 
O predavačici:
 
Sabina Škrtić je članica Uprave Energia Naturalis grupe za korporativne odnose i poslovni razvoj. Ima bogato poslovno iskustvo u različitim industrijskim sektorima, koje je gradila kroz odgovorne zahtjevne pozicije kako u privatnom tako i u javnom i državnom sektoru.
Karijeru je započela 1997. g. u financijama Saponije d.d. Osijek, čiji je bila i stipendist, a od 2002. g. do danas na pozicijama u srednjem i višem management-u među kojima se svakako izdvajaju pozicije Direktorice ljudskih potencijala Tvornice duhana Rovinj, a od 2004 i Korporativne direktorice ljudskih potencijala Adris Grupe. Bila je zadužena za ukupnu politiku upravljanja ljudskim potencijalima u svim strateškim poslovnim jedinicama Adris Grupe, te radila na svim razvojnim projektima.
Nastavak karijere od 2009. gradi na Hrvatskoj radioteleviziji gdje ubrzo osim poslova Direktorice ljudskih potencijala, dobiva i odgovornost Zamjenice rukovoditelja proizvodnje programa HTV-a.
Na poziv Vlade Republike Hrvatske od 2013. g. postaje Pomoćnica ministra gospodarstva gdje u trogodišnjem mandatu obavlja najodgovornije i najizazovnije zadatke u segmentu industrije, investicija i energetike. U istom razdoblju uspješno provodi HGK kroz krizno razdoblje i osigurava kontinuitet rada te institucije.

Diplomirala je financijski management na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, posjeduje Diplome in management na Henley Management Colleg-u u Oxfordu. Usavršavala se na INSEAD-u i IEDC Bledu, te trenutno sluša doktorski program Ekonomija i globalna sigurnost na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Uža profesionalna orijentacija u području upravljanja je strateško i organizacijsko restrukturiranje, upravljanje promjenama i krizno upravljanje.
 

Za članove Udruge MBA Croatia ulaz je slobodan (prijave na Entrio linku-MBA Croatia Members – offline ili online) dok ostali sudjeluju donacijom u iznosu od 80,00 HRK (Donors – offline ili online)

Entrio link za prijavu sudjelovanja je OVDJE!
 
Napomena:

Zbog preporuka civilnog stožera o broju okupljenih u istoj dvorani, mjesta na ovom predavanju su ograničena. Oko eventualnih izmjena bit ćete pravovremeno obavješteni na našoj WEB stranici: www.mba-croatia.com

Vidimo se!
 
en_USEnglish