News


What is new in our MBA Croatia community

PWMN Croatia i MBA Croatia potpisali Sporazum o suradnji

PWMN Croatia i MBA Croatia sestrinske su udruge koje dijele iste vrijednosti – izvrsnost, integritet, profesionalnost, uključivost i transparentnost – u djelovanju udruga i kod članova obiju udruga. Udruge su već duže vremena komplementarne u  svojem djelovanju te je prirodno bilo i sklapanje Sporazuma o suradnji. Ovim činom članovi udruga moći će proširiti svoju mrežu kontakata i poznanstava, a isto tako i događanja u organizaciji udruga na kojima mogu prisustvovati.

 

„Ovim sporazumom PWMN Croatia i MBA Croatia samo produbljuju suradnju koju već niz godina uspješno grade i održavaju. Veselim se i daljnjoj suradnji s članovima obiju udruga,“ izjavila je Marijana Šarolić Robić, predsjednica udruge PWMN Croatia.

 

Na projektima na kojima udruge budu partneri, zajedno će djelovati prema poslovnoj zajednici i drugim čimbenicima društva te time promovirati vrijednosti za koje se zalažu.

 

„Sretan sam da smo napravili ovaj iskorak jer s udrugom PWMN  Croatia dijelimo vrlo slične vrijednosti i radujem se daljnjem zajedničkom radu na poboljšanju našeg društva,“ izjavio je Krešimir Profaca, predsjednik udruge MBA Croatia.

 

Sve nas čeka uzbudljivo razdoblje s mnogim promjenama koje su se već ili dogodile ili su pred nama. Udruživanje u svrhu izgradnje boljeg i naprednijeg društva uvijek je i više nego dobrodošlo.

 

Za PWMN Croatia i MBA Croatia,

 

Marijana Šarolić Robić, predsjednica PWMN Croatia

Krešimir Profaca, predsjednik MBA Croatia

hrCroatian