MBA Croatia CEO Panel: Što nam donosi 2022. godina?

Udruga MBA Croatia organizira prvo panel predavanje u 2022. godini.

Panel će se održati u četvrtak, 27.01.2022. u Hilton Garden Inn-u, Radnička 21, s početkom u 18 sati.

Tema je: “CEO Panel: Što nam donosi 2022. godina?”

Prethodne dvije godine bile su turbulentne za gotovo sve tvrtke. 2020. donijela je iznenađenje koje nitko nije očekivao. Za 2021. već smo bili spremniji, ali opet je bila dinamična i puna neočekivanih događaja. Bilo je jako izazovno biti vođa bilo kojeg projekta ili tima, tako da ne moramo govoriti koliko je odgovorno i izazovno bilo biti lider cijele tvrtke.
Što će nam donijeti 2022.? To je pitanje na koje će nam odgovor dati lideri tvrtki, gosti našeg CEO panela: Mirsada Kudrić, Ivan Franičević i Tomislav Glavaš.

Moderator panela je predsjednik Udruge MBA Croatia – Krešimir Profaca.

Krešimir Profaca predsjednik je udruge MBA Hrvatska, a aktivan je član udruge od 2013. Direktor je Adria regije TMF Grupe. Diplomirao je na Elektrotehničkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu (FER), a MBA stekao na prestižnom INSEAD-u.

O panelistima:

Mirsada Kudrić
Mirsada Kudrić je generalna direktorica tvrtke Robert Bosch d.o.o. u Hrvatskoj, završila je Pomorski fakultet u Rijeci, Visoku poslovnu školu Libertas – studij poslovne ekonomije, Executive MBA. Njezin karijerni put išao je baš kako treba – stepenicu po stepenicu. Nakon diplome i nekoliko kraćih poslova, javila se na Boschov natječaj kada se tražila osoba u prometu robe i logistike. Bila je primljena i tada je počeo njezin poslovni uspon unutar grupacije. Od 1996. radi u Boschu, od 2012. do 2014. obavljala je funkciju zamjenice generalnog direktora Boscha, a od travnja 2014. direktorica je Boscha.

Ivan Franičević
Ivan Franičević stekao je diplomu inženjera elektrotehnike na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu te je završio MBA program na London Business School.

Radno iskustvo započinje još 1997. godine kao chief technology officer Avalon Advanced Internet Services. 2002. i 2003. godine postaje suosnivač tvrtki Aaaron Communications te Global Axcess. Radio je kao system integration manager u tvrtki Siemens te kao solution sales manager u Nokia Siemens Network. 

2010. godine profesionalnu karijeru nastavlja graditi u tvrtki Rasco d.o.o. kao operativni direktor i član uprave, a 2015. godine postaje predsjednik uprave.

Tomislav Glavaš
Tomislav Glavaš CEO M+ Grupe, jednom od najbrže rastućih BPO (Business Process Outsourcing) pružatelja usluga.
Gospodin Glavaš završio je Ekonomski fakultet u Zagrebu. Usavršavao se i na Harvardu te je nositelj i ACCA certifikata. Radio je u “big 4” kompanijama, te posjeduje bogato međunarodno iskustvo i jedan je od vodećih stručnjaka u industriji u kojoj radi.

Za članove Udruge MBA Croatia ulaz je slobodan (prijave na Entrio linku – MBA Croatia Members 2022.) dok ostali sudjeluju donacijom u iznosu od 80,00 HRK (Donors).

Prijavit se možete OVDJE!

Vidimo se!

MBA Croatia

hrCroatian