MBA Croatia predavanje -Anita Lacmanović: “Ima li spol utjecaja na način vođenja poduzeća?”

Anita Lacmanović

MBA Croatia organizira novo predavanje u srijedu, 26.04.2023., u Hotelu DoubleTree by Hilton, ul. grada Vukovara 269, s početkom u 18:00 sati.

Predavanje drži gospođa Anita Lacmanović, generalna direktorica SAP Hrvatska.

 

Tema predavanja:

“Ima li spol utjecaja na način vođenja poduzeća? “

 

O predavačici:

Anita Lacmanović rođena je u Šibeniku, a živjela je u Beču više od 30 godina, gdje je započela profesionalnu karijeru u tvrtki Hewlett Packard Austria. Nakon preseljenja u Hrvatsku, dodatno se specijalizirala za online poslovanje te je provela 12 godina na različitim menadžerskim i direktorskim pozicijama u industriji e-trgovine, uključujući dvije vodeće tvrtke za maloprodaju i veleprodaju, Ekupi i Fortenova Grupu. Njezin fokus bio je na rastu i razvoju velikih online tvrtki s jasnim prioritetom maksimiziranja dobiti, optimizacije troškova te visoke operativne učinkovitosti u postizanju rezultata.

SAP-u Hrvatska pridružila se 2017. godine te je ubrzo preuzela poziciju Head of Customer Experience za SAP SEE. Od 01.01.2021 je na poziciji generalne direktorice SAP-a Hrvatska.

Vođenje tvrtke obilježila je nova strategija s jasnim fokusom na ubrzani prelazak korisnika na rješenja u oblaku te predanost uspjehu postojećih i budućih SAP-ovih klijenata.

 

Za članove udruge MBA Croatia predavanje je besplatno, a za ostale sudjelovanje je kroz donaciju od 12 EUR, uplatom na račun udruge, barkod se nalazi niže.

Prijava za članove je na linku OVDJE!

 

Vidimo se!
MBA Croatia

hrCroatian