MBA Croatia – [Mentoring]

MBA Croatia projekt mentorstva održava se drugu godinu. Ovim projektom, gdje surađuju mnogi naši članovi, MBA Croatia kroz promoviranje svojih vrijednosti, a to su ovdje prije svega znanje i znatiželja, radi na ostvarivanju svoje misije: inspirirati u stvaranju boljeg i naprednijeg društva.

Upravo mentorstvo je jedinstvena i participativna interakcija između mentora i učenika („mentija“) gdje se promovira znanje. 

Mentor, u profesionalnom smislu, je osoba koja svoje poslovno iskustvo i informacije želi podijeliti s mentijem kako bi mu pomogla u njegovom poslovnom razvoju.

Od odabranih kandidata mentora i mentija sastavljeni su mentorski parovi. Mentori su jedni od najuspješnijih ljudi u hrvatskom poslovnom svijetu koji će mentijima svojim iskustvom i znanjem pomoći na poslovnom putu. Povjerenstvo se suočilo s izazovnim zadatkom odabira 8 ambicioznih i uspješnih kandidata iz velikog broja prijava. 

Mentorski ciklus traje 7 mjeseci, što ga čini jednim od dužih u Hrvatskoj. Mentorski parovi sastajat će se pojedinačno najmanje jednom mjesečno.

Cilj mentorskog programa je ubrzati osobni i profesionalni razvoj mentija što se postiže pružanjem smjernica, savjeta i podrške od mentora.

Prvi susret mentorskih parova održan je u Hilton DoubleTree 25. travnja, kada su se odabrani kandidati predstavili i upoznali sa svojim mentorima.

Želimo čestitati svim sudionicima ovog projekta:

Marko Brkljačić – Hrvoje Rapić

Matija Žulj – Miran Petrović

Matija Nakić – Melisa Idrizi

Ivan Kurtović – Ivana Rimac

Lada Tedeschi Fiorio – Jurica Bunjevac

Alan Žunić – Mario Hotnjan

Damir Kvočić – Josip Dodig

Vedran Sorić – Sanja Brnobić

 

Također bismo se zahvalili svim sudionicima koji nisu mogli doći, no podijelili su svoje video priče.

Hvala svim mentorima kao i našim odabranim kandidatima u stvaranju naprednijeg društva.

Vaš MBA Croatia tim!

hrCroatian