MBA Croatia predavanje: From Concept to Impact: Importance of Bringing AI to the Forefront in Business

Udruga MBA Croatia Vas poziva na naš nadolazeći dogadaj – Predavanje na temu:
 
“From Concept to Impact: Importance of Bringing AI to the Forefront in Business”
 
Predavanje će se održati u petak, 24. svibnja 2024. godine u 18 sati u WESPA Business and Lounge, Radnička cesta 50, Zagreb, centar Green Gold, -1 platforma – SHIFT dvorana
 
Gost predavač:
 
Aco Momčilović je renomirani istraživač umjetne inteligencije i predsjednik Globalnog instituta za etiku umjetne inteligencije, kao i tvorac koncepta National AI Capital. Član je Upravnog odbora udruge Croatian AI i globalni voditelj posebne interesne grupe za AI pri Međunarodnoj udruzi za upravljanje projektima.

2018. godine pokrenuo je vlastitu tvrtku FutureHR, gdje je poslovni stručnjak i savjetnik za različite klijente. Izvan profesionalne sfere, predsjednik je Nadzornog Odbora MBA Croatia koja okuplja MBA diplomante u Hrvatskoj. Također, bio je predsjednik poslovno-humanitarne organizacije POZA koja se bavi promicanjem korporativne odgovornosti i društvene dobrobiti, a kao suosnivač Globalnog instituta za etiku umjetne inteligencije (Global AI Ethics Institute), igra ključnu ulogu u oblikovanju etičkog okvira umjetne inteligencije na globalnoj razini.

S dubokim razumijevanjem potencijalnih koristi i rizika povezanih s AI, posvećuje se promicanju odgovornih i etičkih praksi u razvoju i primjeni AI tehnologija.

 
Za članove udruge MBA Croatia predavanje je besplatno uz obveznu prijavu OVDJE, a za ostale sudjelovanje je kroz donaciju od 12 EUR, uplatom na račun udruge. Barkod se nalazi niže.
 
Vidimo se!
hrCroatian