MBA Croatia predavanje:„Zašto se fokusirati na sljedeću generaciju?“

Što je Sofascore naučio u svom poslovanju i kako to možete upotrijebiti u rastu vlastite tvrtke

Ivan Bešlić

Pozivamo vas na zadnje MBA Croatia predavanje prije ljetne stanke, u četvrtak – 13.06.2024. WESPA Business & Lounge, Radnička cesta 50 (Green Gold) Zagreb, s početkom u 18 sati.


Gost predavač je gospodin Ivan Bešlić.


Tema predavanja:
Zašto se fokusirati na sljedeću generaciju?


Što je Sofascore naučio u svom poslovanju i kako to možete upotrijebiti u rastu vlastite tvrtke.

Na mladima svijet ostaje, to smo svi čuli. Ali to znači da na mladima ostaju i vaši produkti, softwarei i projekti. I zato u razvoju moramo razmišljati dugoročno, razmišljati o idućem desetljeću kada na teren stupaju mladi. Kako Sofascore otvara scenu za mlade igrače, nudi im platformu da se prezentiraju svijetu i zašto je ista podrška 38-godišnjem Modriću iz Real Madrida i 22-godišnjem Modriću iz NK Dapci? Doznajte u predavanju Ivana Bešlića, suosnivača Sofascorea, vodeće globalne sportske platforme za rezultate, statistiku i analitiku.

O predavaču:

Ivan Bešlić je suosnivač Sofascorea, kojeg je pokrenuo s prijateljem iz školskih klupa, Zlatkom Hrkaćem. Sofascore se brzo prometnuo u vodeću platformu za naprednu sportsku statistiku, koja je dostupna u svim državama svijeta. Kao direktor za strategiju (CSO – Chief Strategy
Officer), Ivan je zadužen za širenje i jačanje Sofascorea na globalno važnim tržištima. Ključna uloga za tvrtku koja brzo raste, ima urede na tri kontinenta i koja je u samo nekoliko godina postojanja premašila brojku od 300 zaposlenih. Glavni cilj Ivana i Sofascorea – pratiti sve
sportove i sve utakmice na jednom mjestu.

Za članove udruge MBA Croatia predavanje je besplatno uz obveznu prijavu OVDJE, a za ostale sudjelovanje je kroz donaciju od 12 EUR, uplatom na račun udruge.

Barkod se nalazi niže.


Vidimo se!

hrCroatian