Monika Mikulec – “Adapt or die – Poslovni modeli tvrtki u doba COVID krize!”

[POKLONI ZNANJE & Monika Mikulec]

Pozivamo članice, članove i sve zainteresirane da nam se pridruže u četvrtak 04.03.2021. u 18h na Zoom sastanku u sklopu projekta „MBA Pokloni znanje“ s temom:

“Adapt or die – Poslovni modeli tvrtki u doba COVID krize!”

Monika nam priča o važnosti inoviranja i modificiranja postojećih poslovnih modela tvrtki u doba krize, kako razlikovati poslovni model od strategije te zašto je poslovni model važniji od ideje! Na primjeru poznate hrvatske tvrtke prezentirat će mogućnost potencijalne modifikacije trenutnog poslovnog modela te kako doći do konkurentske prednosti stvaranjem dodane vrijednosti za kupca.

O predavačici:

Monika Mikulec je poduzetnica i osnivačica više tvrtki te poslovna savjetnica u područjima razvoja poslovanja, leadershipa, inovacije usluga i poslovnih modela. Započela je karijeru u prvom otvorenom investicijskom fondu u Hrvatskoj KD Investments kao investicijska savjetnica te nastavila svoj poslovni put u sektoru turizma gdje je provela 13 godina na raznim rukovodećim pozicijama (regionalni i izvršni direktor, član uprave). Sudjelovala je u projektima razvoja i komercijalizacije inovativnih proizvoda, usluga i načina poslovanja. Magistrirala je ekonomiju u Zagrebu, završila niz stručnih edukacija u inozemstvu te stekla EMBA diplomu (specijalizacija u Global and International Management) u švicarskoj poslovnoj školi. Trenutno pohađa doktorski studij na Fakultetu organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu.

Napomene:

Na predavanju mogu sudjelovati svi zainteresirani koji se prijave putem Entrio linka ovdje!

Link na sastanak putem aplikacije Zoom će svi prijavljeni dobiti na e-mail na dan predavanja.

Molimo da se držite sljedećih pravila:

1. Budite na mute, napišite u chat, na kraju govorite.
2. Broj sudionika je limitiran na 100.
3. Molimo vas da se prilikom spajanja na zoom obavezno registrirate imenom i prezimenom.

Vidimo se!

MBA Croatia

hrCroatian