MBA Croatia: [Project Mentoring]

Prošlogodišnji sudionici MBA Croatia Mentoring programa

Udruga MBA Croatia nastavlja i ove godine projekt  “Mentorstvom do društva znanja”  čiji je cilj stvaranje boljeg i naprednog društva kroz dijeljenje znanja i podršku mladim  ljudima te budućim novim liderima. 

 

Pošle smo godine prvi puta počeli s ovim projektom. U međuvremenu smo puno toga naučili, te smo ove godine odlučili nastaviti s projektom. Uspješnost cijelog programa je rezultat našeg zajedničkog truda i spremnosti članova na ovakav iskorak.

Ovo su neka iskustva koje su mentori i mentorirani podijelili s nama:

‘’Ovo iskustvo mi je dalo jednu drugu dimenziju u konkretnim poslovnim situacijama gdje mi je mentorica bila od neizmjerne pomoći.’’ – rekla nam je jedna od članica.

‘’Cijeli program je lijepo vođen i rezultati se mogu vidjeti kroz sve ove priče’’ – rekao je Ivan Kurtović, član predsjedništva udruge MBA Croatia te mentor u ovom programu.

Ovim putem upućujemo poziv svima koji bi htjeli sudjelovati kao mentorice ili mentori. Molimo vas da se prijavite što prije, a prijave traju do 13.03.2022.

Kako je mentorstvo zahtjevna uloga koja zahtijeva iskustvo, pozivamo sve koji imaju:

  • 10+ godina radnog iskustva
  • Pozicija unutar tvrtke u višem menadžemntu
  • Poželjna MBA diploma

I najbitnije, pozivamo kandidate koji su željni davati svoje znanje, iskustvo i vrijeme nekome kome je mentor potreban.

Molimo vas da se javite na mail [email protected], te u kopiji maila: [email protected]. Potrebno je poslati svega kratki CV ili poveznicu na LinkedIn profil.

Nakon što sve prijave pregleda naše stručno povjerenstvo, povratno ćemo vam se javiti do 20. ožujka 2022. s našom odlukom. 

 

TRAJANJE PROGRAMA:

Od travnja do studenog mentorski parovi rade u 8 ciklusa. 

Ciklus se sastoji od zajedničkog uvodnog (travanj)  i finalnog druženja (studeni) te individualnih druženja parova prema dogovoru, a jednom mjesečno kroz tri vrste modula.

  • Modul A – offline
  • Modul B – hibridni
  • Modul C – online

Izbor modula je na mentorima, a cijeli program je zamišljen 1 na 1.

Sudjelovanje u projektu Mentorstva bit će medijski popraćeno stoga ćemo sve sudionike zamoliti za pristanak na objave.

Ne propustite biti dijelom ovog  projekta i svojim bogatim znanjem i iskustvom doprinijeti razvoju novih lidera te ostaviti svoj trag u stvaranju boljeg svijeta o kojem sanjamo!

Vaš MBA Croatia tim!

 

hrCroatian