Matea Gospić Plazina – “Strukturiranje i zaključenje M&A transakcija”

Matea Gospić Plazina

[POKLONI ZNANJE & Matea Gospić Plazina]

Pozivamo članice, članove i sve zainteresirane da nam se pridruže u četvrtak 04.11.2021. u 18h na Zoom sastanku u sklopu projekta „MBA Pokloni znanje“ s temom:

“Strukturiranje i zaključenje M&A transakcija”

Naša članica Matea Gospić Plazina nam priča o strukturiranju i zaključenju M&A transakcija u Hrvatskoj. Matea će prezentirati opcije koje investitor koji želi steći poduzeće u Hrvatskoj ima, uz objašnjenje razlike između share i asset deala, kao i rizika s kojima se susreće i načine/mehanizme za mitigaciju istih.


O predavačici:

Matea je partnerica i odvjetnica u Odvjetničkom društvu Krehić & Partneri, savjetuje međunarodne i domaće klijente u velikim korporativnim transakcijama i projektnom financiranju, te zastupa vodeće multinacionalne kompanije i fondove u kompleksnim preuzimanjima u Hrvatskoj.

Bavi se trgovačkim pravom i pravom društava vezano za strukturiranje složenih međunarodnih transakcija i projekata na tržištu kapitala te je sudjelovala u mnogim M&A projektima u Hrvatskoj u kojima je vodila tim kroz različite faze akvizicija društava i razvoja projekata, kao i savjetovala klijente u kompleksnim postupcima javne nabave te rješavanju različitih regulatornih i ugovornih problema. Sudjelovala je i u različitim postupcima financiranja te restrukturiranja u kojima je fokusirana na pružanje pragmatičnih i efektivnih rješenja za potrebe klijenata.

Svoju je karijeru započela u odvjetničkom društvu Maćešić i partneri d.o.o. jednom od najstarijih odvjetničkih društava fokusiranih na projekte s međunarodnim elementima, a prije dolaska u odvjetničko društvo Krehić i partneri d.o.o. iskustvo je stekla u odvjetničkom društvu Šavorić i partneri d.o.o., jednom od vodećih odvjetničkih društava u Hrvatskoj specijaliziranom za kompleksne i zahtjevne M&A transakcije i projekte na tržištu kapitala.


Napomene:

Na predavanju mogu sudjelovati svi zainteresirani koji se prijave putem Entrio linka OVDJE!

Link na sastanak putem aplikacije Zoom će svi prijavljeni dobiti na e-mail na dan predavanja.


Molimo da se držite sljedećih pravila:

1. Budite na mute, napišite u chat, na kraju govorite.
2. Broj sudionika je limitiran na 100.
3. Molimo vas da se prilikom spajanja na zoom obavezno registrirate imenom i prezimenom.


Vidimo se!

#mbacroatia

hrCroatian