MBA Croatia predavanje – Nikola Škorić: “Kako pokrenuti Crypto business iz Hrvatske i zašto ne?”

Nikola Škorić

Udruga MBA Croatia organizira novo predavanje u utorak 14.06.2022. u hotelu DoubleTree by Hilton, Ulica grada Vukovara 269, Zagreb, s početkom u 18 sati na temu:  

“Kako pokrenuti Crypto business iz Hrvatske i zašto ne?”

Gost predavač je gospodin Nikola Škorić, osnivač i direktor Electrocoina.

O predavanju: 

Tvrtka Electrocoin je sa svojom Bitcoin mjenjačnicom postala najveća kriptovalutna mjenjačnica u Hrvatskoj i svoje poslovanje proširila na cijelu Europsku uniju. Uz trgovanje virtualnim valutama omogućava i trgovcima primanje uplata u kriptovalutama dok njima na račun sjedaju kune kroz sustav PayCek. Electrocoin d.o.o. ima mnoge strateške partnere koji njihovu uslugu čine dostupnom u svim krajevima Hrvatske, pa su njihove mjenjačke usluge tako dostupne u 55 poslovnica Hrvatske pošte i 78 fizičkih mjenjačnica, a plaćanje kriptovalutama omogućavaju na 2.000 mjesta, uključujući Konzum, Tifonove benzinske postaje i najveći hrvatski webshop bazaar.hr.

O predavaču:

Nikola Škorić je osnivač i direktor Electrocoina, vodeće hrvatske mjenjačnice kriptovaluta i kripto platnog procesora. Diplomirao je računarstvo na FERu, i položio licencu za operatera reaktora. Nakon 7 godina iskustva u nuklearnoj industriji, 2014. godine je osnovao Electrocoin s ciljem omogućavanja jednostavnog, legalnog i profesionalnog trgovanja bitcoinom u Hrvatskoj. 

Za članove Udruge MBA Croatia ulaz je slobodan (prijave na Entrio linku-MBA Croatia Members 2022) dok ostali sudjeluju donacijom u iznosu od 80,00 HRK (Donors) 

Prijavit se možete OVDJE!

Vidimo se!

MBA Croatia tim!

hrCroatian