Ana Fresl – “Prilike za poduzetnike za financiranje projekata EU fondovima 2021-2027”

Ana Fresl

[POKLONI ZNANJE & Ana Fresl]


Pozivamo članice, članove i sve zainteresirane da nam se pridruže u srijedu 25.05.2022. u 18h na Zoom predavanju u sklopu projekta „MBA Pokloni znanje“ s temom:

Prilike za poduzetnike za financiranje projekata EU fondovima 2021-2027


Naša članica Ana Fresl će nam na ovom predavanju pojasniti: kako to sve funkcionira, koje prilike očekujemo, koji su savjeti za vlastitu pripremu, uočavanje prilika, apliciranje, provedbu projekata, kao i izazove iz okruženja koje utječu na investitorske odluke. Također će se predstaviti i prilike za prodaju vlastitih usluga, roba i radova drugima koji su korisnici EU fondova. 

Činjenica da smo na pragu novog razdoblja financiranja EU fondovima i da u periodu 2021-2027 Hrvatskoj je dostupno preko 20 milijardi eura, podići pokrenuti će gospodarstvo, što utječe kako na prilike za korištenje sredstava, tako i na prilike za dobavljače korisnicima.

Svi će polaznici nakon predavanja dobiti katalog natječaja koje očekujemo za poduzetnike. 


O predavačici:

Ana Fresl je direktorica konzultantske tvrtke Projekt jednako razvoj, i predsjednica HUP udruge za profesionalne u fondovima EU. Stručnjakinja je za EU fondove, kojima se bavi od 2005.godine. Također ima 2 MBA-a (Poslovna škola Cotrugli, Visoko učilište Algebra), poduzetnica je od 2009.g., te vrlo čest predavač na konferencijama i stručnim predavanjima u području EU fondova.


Napomene:

Na predavanju mogu sudjelovati svi zainteresirani koji se prijave putem Entrio linka OVDJE!

Link na sastanak putem aplikacije Zoom će svi prijavljeni dobiti na e-mail na dan predavanja.

 Molimo da se držite sljedećih pravila:

  1. Budite na mute, napišite u chat, na kraju govorite.
  2. Broj sudionika je limitiran na 100.
  3. Molimo vas da se prilikom spajanja na zoom obavezno registrirate imenom i prezimenom.

 Vidimo se!

#mbacroatia

hrCroatian