Sergio Galošić, predsjednik uprave Klimaopreme – “Digital journey by KLIMAOPREMA”

Sergio Galošić

Udruga MBA Croatia, u četvrtak 28.04.2022. s početkom u 18:00 sati organizira novo predavanje. Gost predavač je gospodin Sergio Galošić, predsjednik uprave Klimaopreme s temom:

“Digital journey by KLIMAOPREMA”

Predavanje će se održati u DoubleTree by Hilton hotelu, Ulica grada Vukovara 269a, Zagreb.

O predavanju:

Kroz predavanje, gospodin Sergio Galošić će dati osvrt na put Klimaoprema od male proizvodne kompanije koja je nastala iz podruma u Samoboru pa sve do internacionalne kompanije s više od 850 djelatnika koja radi velike i kompleksne projekte u proizvodnji farmaceutske industrije. Odgovorit će na pitanja koji je bio „drive“ za uspjeh, u smislu ulaganja u tehnologiju i viziju gdje želie biti, a svakako će se osvrnuti i na važnost digitalne transformacije te način na koji je istu potrebno provesti kako bi se željena vizija ostvarila. Također, pokazat će nam jedan primjer kako je digitalizacija određenog procesa uvelike pomogla podizanju efikasnosti i produktivnosti, a samim time i konkurentnosti.

O predavaču:

Sergio Galošić, rođen 23. svibnja 1979. u Zadru gdje je završio osnovnu i srednju Pomorsku školu smjer brodostrojarstvo. Tijekom svog srednjoškolskog obrazovanja intenzivno se bavio veslanjem i borilačkim sportovima. Godine 1997. odlazi u Zagreb gdje upisuje Fakultet strojarstva i brodogradnje smjer brodostrojarstvo. Za vrijeme studiranja nastavio se baviti veslanjem te uspješno sudjelovao na svim strojarskim veslačkim regatama kao član osmerca. Po završetku fakulteta zapošljava se u tvrtki INETEC – Institut za nuklearnu tehnologiju kao inženjer za razvoj robotskih sustava za primjenu ne-razornih ispitivanja primarni komponenti nuklearnih elektrana. Na tom radnom mjestu ima prilike voditi multidisciplinarne timove za razvoj sofisticiranih robotskih sustava koji su uspješno postavljeni i integrirani u brojnim nuklearnim elektrana diljem svijeta. 2010. godine prelazi u odjel za razvoj poslovanja gdje mu je zadatak promocija tvrtke kroz sudjelovanje na brojnim stručnim sajmovima i simpozijima, razvoj internih procedura i procesa te komunikacija smposlovnim partnerima. Nakon dvije godine intenzivnog rada u razvoju poslovanja preuzima funkciju direktora društva na kojoj ostaje sljedeće četiri godine.

2016. godine odlazi iz INETECa i pridružuje se timu tvrtke Klimaoprema na funkciji predsjednika uprave s ciljem izlaska na strano tržište. Klimaoprema je prije svega proizvodno tehnološka tvrtka koju čine dvije poslovne jedinice.
Klimaprogram, gdje Kliamoprema predstavlja jednog od 5 najvećih europskih proizvođača opreme za ventilacijske sustave, te inženjering čistih prostori gdje je Klimaoprema prepoznata kao jedinstvena tvrtka koja pruža projekte po sistemu „ključ u ruke“ najvećim svjetskim farmaceutskim kompanijama u području projektiranja, proizvodnje i integracije proizvodnih kapaciteta za proizvodnju lijekova i ostalih farmaceutskih proizvoda koji zahtijevaju proizvodnju u kontroliranim uvjetima. U području čistih prostora, Klimaoprema je surađivala sa gotovo svim najvećim farmaceutski kućama kao što su: Pfizer, Novartis, Teva, Sanofi, GSK, Takeda, Lonza, BBraun i mnoge druge.
U privatnom životu nastoji biti obiteljski čovjek te svoje slobodno vrijeme čim više provoditi s obitelji koju čine supruga Ivana i dvije cure Judita i Teuta.
Član je Rotary Districta 1913 Croatia gdje kroz intenzivnu suradnju na humanitarnim projektima, te nastoji svojim znanjem i iskustvom pomoći zajednici.

Za članove Udruge MBA Croatia ulaz je slobodan (prijave na Entrio linku-MBA Croatia Members OFFLINE) dok ostali sudjeluju donacijom u iznosu od 80,00 HRK (Donors OFFLINE)

Prijavit se možete OVDJE!

 Vidimo se!

MBA Croatia tim!

hrCroatian