MBA-onica: “Investicijski ciklusi” – utjecaji fiskalnih & monetarnih politika na tržišta kapitala”

MBA-onica: Ivan Kurtović

Pozivamo članice i članove da nam se pridruže u petak 11.11.2022. u 18h u DoubleTree by Hilton Hotelu (OLIVE I + II dvorana) na našu zadnju MBA-onicu u ovoj godini.

Gost predavač je Ivan Kurtović, CEO InterCapital Asset Management.

Tema MBA-onice je:
“Investicijski ciklusi” – utjecaji fiskalnih & monetarnih politika na tržišta kapitala”

O predavaču:

Ivan je CEO InterCapital Asset Management-a, vodeće neovisne tvrtke za upravljanje imovinom sa sjedištem u Hrvatskoj. Ivan vodi sektor prodaje, poslovnog razvoja i digitalne transformacije InterCapitala.

Prije toga je proveo 12 godina u raznim ulogama (između ostalog kao član uprave i izvršni direktor) vodeće neovisne platforme za investicijsko bankarstvo u regiji Jugoistočne Europe unutar InterCaptal grupe. Bio je zadužen za brokersko poslovanje, poslovni razvoj, prodaju te analize.
Magistrirao je poslovnu administraciju na IMD-u (Lausanne, Švicarska), ima INSEADov certifikat za globalni menadžment i prvostupnik je financija na Sveučilištu u Zagrebu.
Alumni je IMD-a i INSEAD-a.
Njegovi interesi uključuju razvoj poslovanja, prodaju, digitalni marketing, digitalnu transformaciju, razvoj vodstva, podučavanje i ulaganje.

Napomene:
Na MBA-onici mogu sudjelovati samo članice i članovi udruge MBA Croatia. Obavezna prijava sudjelovanja putem Entrio linka OVDJE!

Vidimo se!
MBA Croatia

hrCroatian