MBA Croatia predavanje: Mirsada Kudrić, BOSCH, “Kako i zašto postati Co2 neutralan”

Mirsada Kudrić

MBA Croatia organizira novo predavanje u utorak, 28.03.2023., u Hotelu DoubleTree by Hilton, ul. grada Vukovara 269, s početkom u 18:00 sati.

Predavanje drži gospođa Mirsada Kudrić, generalna direktorica tvrtke Bosch za Hrvatsku, Sloveniju i Bosnu i Hercegovinu.

 

Tema predavanja:

“Kako i zašto postati Co2 neutralan”

U današnje vrijeme kada se suočavamo s rastućim problemom klimatskih promjena, važno je preuzeti odgovornost i poduzeti djelotvorne korake. U ovom predavanju ćemo vam predstaviti našu strategiju i konkretne mjere koje smo poduzeli kako bismo postali prva industrijska kompanija koja je postigla Co2 neutralnost. Nadamo se da će ovo predavanje biti korisno te da će vas nadahnuti i pokazati kako svatko od nas može doprinjeti održivijem i čišćem okolišu.

 

O predavačici:


Mirsada Kudrić generalna je direktorica tvrtke Robert Bosch za Hrvatsku, Sloveniju i Bosnu i Hercegovinu. Rođena je u Njemačkoj, gdje je završila osnovnu i srednju školu. Završila je Pomorski fakultet u Rijeci 1995.godine, a kasnije je stekla i diplomu poslovne ekonomije na Libertasu 2010. godine te 2020. godine za izvršni MBA na ZŠEM-u (Executive MBA).
Nakon studija u Rijeci, preselila se u Zagreb te 1996. godine počela raditi u tvrtki Bosch. Tijekom godina obnašala je različite uloge u tvrtki, uključujući voditelja logistike, HR, internih kontrola, zamjenika direktora financija i zamjenika generalnog direktora. Svojim radom i trudom uspjela se istaknuti te 2014. godine postala jedna od rijetkih žena u Bosch grupaciji na poziciji generalne direktorice. Od sredine 2020. godine vodila je globalni projekt uvođenja kontrolinga u centralni HR odjel, a od početka 2022. godine preuzela je regionalnu funkciju voditeljice izvršnih financijskih direktora za Mađarsku, Hrvatsku, Sloveniju i Srbiju.
Mirsada ima bogato iskustvo u poslovnim udruženjima i zakladama. Osim nekoliko mandata u upravi AHK, dva puta je imenovana i zamjenicom predsjednika Uprave AHK. Također, već nekoliko godina sudjeluje u radu Zaklade Znanje na djelu kao član Nadzornog odbor.
Mirsada aktivno sudjeluje u Bosch Leadership akademiji te da je posvećena unaprjeđivanju svojih vještina i znanja u poslovnom svijetu kroz stalno učenje i sudjelovanje u programima usavršavanja. Izvan posla, Mirsada je udana majka dvoje djece te se osobno zalaže za odgovorno ponašanje u smislu utjecaja na okolinu.

 

Za članove udruge MBA Croatia predavanje je besplatno, a za ostale sudjelovanje je kroz donaciju od 12 EUR, uplatom na račun udruge, barkod se nalazi niže.

Prijava za članove je na linku OVDJE!

 

Vidimo se!
MBA Croatia

hrCroatian