Tomislav Novosel – “Menagement dijagnostičkih i terapijskih postupaka kod bolesti štitnjače u privatnom i javnom sektoru zdravstva”

Tomislav Novosel

[POKLONI ZNANJE & Tomislav Novosel]

Pozivamo članice, članove i sve zainteresirane da nam se pridruže u četvrtak 27.04.2022. u 18h na Zoom sastanku u sklopu projekta „MBA Pokloni znanje“ s temom:

Menagement dijagnostičkih i terapijskih postupaka kod bolesti štitnjače u privatnom i javnom sektoru zdravstva

Naš član Tomislav Novosel nam priča o štitnjači.

Štitnjaca je glavna žlijezda koja regulira metabolizam u tijelu. S obzirom da današnji životni ritam te stres u svakodnevnom životu primijećen je porast poremećaja rada štitnjače i razvijanje čvorova u stitnjaci u zadnjim desetljećima. Kako je u razvijenom svijetu bolestima štitnjače pogodjeno 7/10 žena i 3/10 muškaraca, ova tema je dosta aktualna a predavanjem će biti uz medicinski aspekt prikazan i način funkcioniranja javnog i privatnog sektora u zdravstvu povezan sa bolestima štitnjače.

O predavaču:

Tomislav je specijalist otorinolaringologije i kirurgije glave i vrata, radi u KB Dubrava te u poliklinici Sesvete Medic centar kao liječnik i kao direktor poliklinike. Ima dugogodišnje medjunarodno iskustvo u Sjedinjenim američkim državama i Njemačkoj. Autor vise knjiga i brojnih članaka na temu štitnjača te organizator kongresa za stitnjacu sa live operacijama u Njemackoj kao i organiziranje tecejeva ultrazvuka vrata.


Napomene:

Na predavanju mogu sudjelovati svi zainteresirani koji se prijave putem Entrio linka OVDJE!

Link na sastanak putem aplikacije Zoom će svi prijavljeni dobiti na e-mail na dan predavanja.


Molimo da se držite sljedećih pravila:

1. Budite na mute, napišite u chat, na kraju govorite.
2. Broj sudionika je limitiran na 100.
3. Molimo vas da se prilikom spajanja na zoom obavezno registrirate imenom i prezimenom.


Vidimo se!

#mbacroatia

hrCroatian