MBA-ONICA: Kako razvaliti sadržajem i izgraditi osobni brending na društvenim mrežama?

Ilija Brajković

Drage članice i članovi, 

Pozivamo Vas na MBA-onicu gdje nam je predavač gospodin Ilija Brajković.

MBA-onica se održava u utorak, 14.12.2021. s početkom u 18.00 sati na lokaciji Hotel Double Tree by Hilton, Ulica grada Vukovara 269A.

 

Tema MBA-onice:  Što je osobni brend? Kako definirati svoj osobni brend? Kako iskoristiti društvene mreže za razviti svoj osobni brend? Koje društvene mreže koristiti i kakav tip sadržaja objavljivati? Puno je pitanja, a sve ćemo ih odgovoriti u ovom predavanju koje je bazirano na višegodišnjem iskustvu predavača.

O predavaču: 

Ilija Brajković je godinama aktivan na internetskoj sceni, a posljednjih deset godina se aktivno posvetio digitalnom marketingu.

U duši geek, ali život ga odnio u nešto u čemu još više uživa. Partner u digitalnoj agenciji Kontra, gdje se brine za strateške kampanje i ključne klijente, te pazi da svi klijenti dobiju #FirstClassExperience po čemu je Kontra i poznata. Neki od klijenata s kojima je surađivao uključuju Microsoft Hrvatska, Turističku zajednicu Grada Zagreba, ZOOCITY, Daikin i Pernod Ricard. Redoviti je predavač na mnogim konferencijama i seminarima u zemlji i inozemstvu, uvijek među najbolje ocjenjenim predavačima.

Polaznici njegovih seminara i predavanja odlaze kući razmišljajući “uf, kako to do sada nismo radili, jedva čekam sve to početi primjenjivati”.

Mjesta su ograničena i prijavit se mogu samo članovi Udruge MBA Croatia i PWMN Croatia OVDJE!

Vidimo se!

MBA Croatia

 

hrCroatian