MBA Croatia Gala 2021. i MBA Croatia Awards 2021.

MBA Croatia tradicionalno je krajem godine dodijelila priznanja zaslužnima. Ove godine smo našu dodjelu nagrada održali u Kristalnoj dvorani hotela Westin. Nagrade su dodijeljene na tradicionalnoj MBA Croatia Gala večeri.

Kao i svake godine MBA Croatia Gala imala je i edukativni karakter te su održana dva predavanja. Krešimir Profaca, predsjednik udruge MBA Croatia održao je uvodno predavanje gdje je pričao o radu udruge
MBA Croatia te ulozi udruge u razvoju leadershipa u društvu.

Glavno predavanje održao je Francois Delion, generalni direktor Renault Nissan Adriatic s vrlo aktualnom temom o tome kako automobilska industrija može doprinijeti smanjenju emisije CO2.
MBA Croatia nagrade dodijeljene su Sergiju Galošiću (izvršni direktor Klimaoprema d.d.), Dajani Mrčela (predsjednica uprave Saponia d.d.), Damiru Sabolu (osnivač Photomath i Iskon Internet), Miroslavu Vrankiću (osnivač E-GLAS) i Ladi Tedeschi Fiorio (članica uprave Atlantic grupe).

Zagreb, 26. studeni 2021.. – Udruga MBA Croatia na svečanosti MBA Croatia Awards u Zagrebu dodijelila je tradicionalno nagrade osobama čiji se rad i zalaganje prepoznao u 2021.


Priznanja koja dodjeljuje udruga MBA Croatia priznanja su koje daju naši članovi. Izborom kandidata i dodjelom nagrada nastojimo dati poticaj svima koji su učinili nešto dobro u kategorijama za koje nagrade
dodjeljujemo pojasnio je Krešimir Profaca, predsjednik udruge MBA Croatia na uvodnom predavanju.


Nagradu u kategoriji najboljeg managera/managerica udruga MBA Croatia dodijelila je Sergiju Galošiću, izvršnom direktoru tvrtke Klimaoprema d.d
Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo što su moji kolegice i kolege odabrali mene kao dobitnika nagrade.

Ono što stoji iza ove nagrade je puno odricanja, žrtvovanja, stresa. U tom smislu mi je posebno drago dobiti ovu nagradu od kolega koji razumiju što je potrebno za uspjeh. Ovu nagradu bih posvetio svim djelatnicima Klimaopreme i mom timu bez kojih ovo ne bi bilo moguće.

Nagradu je u ime udruge uručio Ivan Franičević, član
predsjedništva udruge MBA Croatia.


Nagrada za poslovnu ženu godine dodjeljena je gđi. Dajani Mrčela, predsjednici uprave Saponia d.d.

Iznimna mi je čast biti dobitnica ove nagrade. Kada sam dobila obavijest, osjetila sam veliki ponos što je struka prepoznala mene i moj rad. Ovo je za mene posebna čast te hvala udruzi MBA Croatia, mom timu i svima ostalima.

Promicanje raznolikosti, uz izvrsnost, etičnost i odgovornost, jedna od glavnih vrijednosti udruge MBA Croatia. Udruga okuplja poslovne ljude s diplomom MBA-a te druge lidere koji promoviraju vrijednosti udruge.

Njezina je misija nadahnjivati u stvaranju boljeg i naprednijeg društva. Nagradu je u ime udruge uručila Stephanie Trpkov, članica predsjedništva udruge MBA Croatia.

Jedna od najvažnijih aktivnosti udruge MBA Croatia je prijenos i širenje znanja, a to radimo kroz svoja predavanja koja imamo 10 puta godišnje. Zato je nagrada za najbolje predavanje izrazito važna i ponosni smo da
su članovi udruge MBA Croatia odabrali upravo članicu uprave Atlantic Grupe, gđu Ladu Tedeschi Fiorio kao dobitnicu ove nagrade.

Ne znam kako bih se svima zahvalila svima. Ovo mi je posebno drago što je nagrada došla od ljudi koji cijene znanje, koji žele napredovati i koji su zainteresirani za daljnji razvoj. Možda baš zato što sam pokazala
kako je biti manager i biti lider sam uspjela toliko doprijeti do ljudi.


Nagradu za najbolje predavanje uručio je član predsjedništva udruge MBA Croatia, Marko Ćosić.

MBA Croatia nagrada za društveni doprinos kroz poslovanje 2021. godine ide u ruke Miroslavu Vrankiću, osnivaču tvrtke E-GLAS, koja se bavi olakšavanjem života ljudima s invaliditetom.

Velika mi je čast dobiti ovu nagradu. E-GLAS postoji već 20 godina te pomaže djeci s poteškoćama u govoru. Ova nagrada nam je potvrda da radimo dobar posao te poticaj da dalje nastavimo još bolj rekao je
Miroslav Vrankić.

Ovu nagradu gospodinu Vrankiću uručio je Ognjen Bagatin, zamjenik predsjednika udruge MBA Croatia.
Priznanje za povezivanje znanosti i poslovanja dobiva Damir Sabol, osnivač Photomath-a. MBA Croatia dodjeljuje ovu nagradu gospodinu Sabolu zbog njegovog kontinuiranog rada na promicanju znanosti u
poslovanju.


Posebno mi je drago dobiti ovu nagradu od grupe lidera koje okuplja udruga MBA Croatia. U ovo doba imamo priliku svojim znanjem i radom sudjelovati na svjetskom tržištu te bi to trebali maksimalno iskoristiti rekao je Damir Sabol.

MBA Croatia dobitnicima je dodijelila unikatne nagrade, statue koje predstavljaju logo udruge, a iste su unikatno djelo.

hrCroatian