MBA CROATIA – PANEL: “Financiranje rasta SME tvrtki u Hrvatskoj: Iskustva iz prakse”

Udruga MBA Croatia organizira PANEL na temu: 

„Financiranje rasta SME tvrtki u Hrvatskoj: Iskustva iz prakse“

Panel će se održati u srijedu, 30.06.2021. u Hilton Garden Inn-u, Radnička 21, s početkom u 18 sati.

Moderator panela je predsjednik udruge MBA Croatia, Krešimir Profaca

Krešimir Profaca predsjednik je udruge MBA Hrvatska, a aktivan je član udruge od 2013. Direktor je Adria regije TMF Grupe. Diplomirao je na Elektrotehničkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu (FER), a MBA stekao na prestižnom INSEAD-u.

Panelisti: 

Slaven Kordić, Invera Equity Partners – Managing Partner

PG DiP in Organizational Leadership – Said Business School, University of Oxford; B.A. Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Slaven ima više od 15 godina iskustva u VC-u, privatnom kapitalu, spajanjima i preuzimanjima, upravljanju projektima / financijama u regiji jugoistočne Europe.

Partner je u Ascendant (IMAP SEE), vodećoj savjetodavnoj tvrtki za spajanja i preuzimanja u regiji jugoistočne Europe, od 2008. godine. 

Ima šest godina iskustva kao analitičar i upravitelj investicija u Hrvatskoj za tvrtku za upravljanje privatnim kapitalom (rizičnim kapitalom) sa sjedištem u Beču, Horizonte Venture Management GmbH.

Marko Galić, Provectus Capital Partners – Partner

Marko je Partner i član Investicijskog odbora u PCP-u.

S više od petnaest godina radnog iskustva Marko je sudjelovao u transakcijama strukturiranog financiranja te spajanja i preuzimanja u vrijednosti većoj od 500 milijuna eura.

Prije dolaska u PCP Marko je bio Senior Banker, Regional Head SME Finance and Development u EBRD-u te u regionalnim odjelima za spajanja i preuzimanja UniCredita i CA IB-a.

Marko ima MBA od Cesma Business School i BSc Management and Economics od University of London.

Luka Orešković, Prosperus Invest – Partner

Luka Orešković je investitor, akademik i autor. Partner je u Prosperus Investu, vodećem upravitelju fondova za područje Adria regije. Predsjednik je savjetodavnog odbora M + Grupe.

Pridruženi je partner u Spitzberg Partners, a na Sveučilištu Harvard suradnik je na Institutu za kvantitativne društvene znanosti i bio je član Savjetodavnog odbora za inovacije Sveučilišta Rutgers. Bio je član RTL-ovog savjetodavnog odbora i savjetuje Europsko vijeće za vanjske odnose.

Kristijan Keindl, Keindl Sport – osnivač & CEO

Kristijan Keindl je osnivač i CEO tvrtke Keindl Sport, a koja je jedna od tri najveća distributera biciklima u Hrvatskoj, prisutna i na tržištima regije.

S pedesetak zaposlenih, Keindl sport je do sada ostvarivao stotinjak milijuna kuna godišnjeg prihoda. Tvrtka je osnovana 1998. godine i objedinjuje veleprodaju, maloprodaju te internetsku prodaju na tržištima Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Sjeverne Makedonije. Ponuda kompanije obuhvaća široku paletu sportske opreme, s naglaskom na premium bicikle i e-bicikle. Izrazitim fokusom na kupce, Keindl Sport se profilirao kao vodeći web shop u kategoriji bicikala te posjeduje Best Buy i Customer’s friend certifikate.

Za članove Udruge MBA Croatia ulaz je slobodan (prijave na Entrio linku-MBA Croatia Members 2021.) dok ostali sudjeluju donacijom u iznosu od 80,00 HRK (Donors)

Prijavit se možete OVDJE!

Ukoliko ne možete fizički prisustvovati ovom predavanju, možete nam se pridružiti i online. Ovaj panel prenosimo putem Livestreama.

Napomena:

Zbog preporuka civilnog stožera o broju okupljenih u istoj dvorani, mjesta na ovom predavanju su ograničena. Oko eventualnih izmjena bit ćete pravovremeno obavješteni na našoj WEB stranici.

hrCroatian