MBA-onica: What you sell is what you see in the mirror

Drage članice i članovi,

Pozivamo vas na prvu MBA-onicu u 2021.godini gdje nam je gost predavač gospodin Vedran Sorić.

Tema MBA-onice je: What you sell is what you see in the mirror

MBA-onica se održava 05.03.2021. s početkom u 17:30 sati na lokaciji Hilton Garden Inn, Radnička cesta 21.

Na ovoj radionici s naglaskom na komunikaciju s postojećim i budućim kupcima ćemo razmotriti pet + jedan bitnih stupova prodaje:

  • Filozofija prodaje – filozofija: “svatko tko ima bilo kakve veze s klijentom je u stvari prodavač” 
  • Stav – „sviđalo se to vama ili ne, danas se svi bavimo prodajom” 
  • Akcija – osobni pristup, osnova zadržavanja svakog kupca 
  • Rezultat – najlakše je prodati – JEDNOM! 
  • “Lifestyle” – stil, način života i rada koji neodgodivo dobijemo i imamo na bazi prve četiri točke
  • Formula prodajnog uspjeha 

Radionica je zamišljena kao vrlo dinamična te se sastoji od kombinacije klasične prezentacije, simulacije i pokojeg testa:

Interakcija – 70%
Audio – video materijali – 10%
Predavanje – 20%


Predviđena pauza je 10 min.

O predavaču:

Vedran Sorić prodajni je savjetnik s višegodišnjim iskustvom u prodajnom sektoru i vlasnik je konzultantske tvrtke Sorbel Group. Menadžerskim pozicijama u jednoj lokalnoj i 3 globalne korporacije te poduzetničko iskustvo iz 3 firme, izgradio je status dinamične osobe snažnog nastupa usmjerene na rezultate. Od početka rada u prodaji prošao je kroz većinu pozicija u prodajnom sektoru – od prodajnog predstavnika, KAM-a, regionalno voditelja prodaje, voditelja poslovnog razvoja do direktora prodaje i na kraju izvršnog direktora i člana uprave.
To bogato iskustvo prenosi i polaznicima svojih predavanja koristeći se brojnim primjerima izazovnih situacija iz prakse. Još od fakulteta gaji posebnu strast prema predavanjima i motivacijskim govorima te je održao više od 1000 in-house predavanja u Hrvatskoj i inozemstvu.
Njegova najveća strast je automobilska industrija (iako vozi Alfu Romeo), a područja interesa su mu još razvoj tržišta, razvoj timova, upravljanje vremenom, upravljanje prodajnim timovima te poslovno pripovijedanje kao alat za prijenos znanja. Budući da je od 2006. u privatnom sektoru, posvetio se detektiranju i rješavanju poduzetničkih izazova kao što su poboljšanje produktivnosti, pojednostavljeni procesa i, naravno,
povećanje prodaje. Redovno se educira kako bi poboljšao vlastite vještine, ali i naučio najnovije strategije i tehnike ili otkrio najnovije tehnologije za digitalnu transformaciju poslovanja. Svojom osobnošću s lakoćom rješava višestruka i složena prodajno-ljudska pitanja vezana na motivaciju i dobivanja vrhunskih performansi i zaključuje:

“Prodaja je i uvijek će biti srce i duša (i krvotok) bilo kojeg posla”.

 

Mjesta su ograničena i prijavit se mogu samo članovi ovdje!

 

Vidimo se!

Vaš MBA Croatia tim!

 

hrCroatian