MBA Croatia predavanje: “Kako Šah i Biznis Kreiraju Pobjedničku Strategiju”

Udruga MBA Croatia u suradnji Vas poziva na Panel predavanje na temu:

“Potezi Uspjeha: “Kako Šah i Biznis Kreiraju Pobjedničku Strategiju”

koje se održava u utorak, 24. 10. 2023. s početkom u 18:00 sati u Hilton Garden Inn Hotelu, Radnička cesta 21, Zagreb .

 

Moderator: Alojzije Janković –

Nositelj je titule velemajstora, koju mu je dodijelila Svjetska šahovska federacija FIDE 2006. godine, njegov najviši ostvaren ELO rejting u karijeri je 2593 bodova. Također 2006.godine, Janković je pobijedio na turniru Zagreb Open, održanom u njegovom rodnom gradu.

Bio je višestruki kadetski i juniorski prvak Hrvatske. Podijelio je prvo mjesto na prvenstvu Hrvatske 2010. godine, a osvojio ga u siječnju 2015. godine Janković je puno puta igrao za hrvatsku reprezentaciju.

Panelisti:

Valent Sinković

Hrvoje Fajdetić 

Boris Kovaček

 

O panelistima

Valent Sinković

Hrvatski je veslač koji je osvojio zlatne medalje na olimpijskim igrama u Rio de Janeiru i Tokiju, te na svjetskim prvenstvima u Novom Zelandu, Južnoj Koreji, Nizozemskoj i Francuskoj. Njegov brat Martin Sinković je također veslač. Godine 2014. je bio dio prve M2x posade s vremenom ispod 6 minuta. Od 2010. i Svjetskog prvenstva na Novom Zelandu, Valent i Martin Sinković osvojili su nevjerojatnih 11 medalja na OI i svjetskim prvenstvima od čega čak osam zlatnih. Prvi su veslači u povijesti, koji su osvojili europska, svjetska i olimpijska zlata u dvije različite discipline.

Hrvoje Fajdetić

broker Zabe koja je tada imala 50% tržišni udjel, kao najveći dionički i balansirani fond (RBA) a i sada kao privatni ulagač, napravio je vjerojatno najviše transakcija na ZSE u povijesti ZSE. Također, jedan je od najnagrađivaniji fond managera u RH i jedan od prvih nositelja titula CFA u RH. Kao predsjednik uprave RBA Investa bio najveći ulagač u domaće dionice dok danas nemaju niti jednu domaću dionicu u fondovima. Nacionalni je šahovski majstor, šah igra od mladosti , Rado ističe ulogu i pouke šaha za svoje naknade investicijske rezultate. 

Boris Kovaček

Direktor je i suvlasnik agencije Pepermint. Bavi se osmišljavanjem i provedbom posebnih projekata što uključuje izradu koncepta, osmišljavanje strategija promocije, prodaju na tržištu i produkciju projekta. Jedan je od pokretača i suvlasnika Weekend Media Festivala. Bio je projekt manager na Svjetskom prvenstvu u rukometu, Europskom prvenstvu u vaterpolu, Terraneu, Azijskim igrama na pijesku i mnogim drugim događanjima u Hrvatskoj i svijetu. Prije Peperminta karijeru je gradio u EPH kao zamjenik direktora promocije, u agenciji DA! kao direktor i kao DJ u zagrebačkim klubovima Gjuro II, Kulušić, Hard Rock Caffe, Pepermint i drugim klubovima. Sudjelovao je u pokretanju Fun Parka u Biogradu, prvog zabavnog parka u ovom dijelu Europe.

 

Za članove udruge MBA Croatia predavanje je besplatno uz obveznu prijavu OVDJE, a za ostale sudjelovanje je kroz donaciju od 12 EUR, uplatom na račun udruge. Barkod se nalazi niže.

 

Vidimo se!

 

MBA Croatia tim



Donacija
hrCroatian