“Kako biti globalno konkurentan iz Hrvatske” – Luka Abrus

Luka Abrus

Udruga MBA Croatia organizira novo predavanje u utorak 27.04.2021. u Hilton Garden Inn-u, Radnička 21, s početkom u 18 sati na temu:

“Kako biti globalno konkurentan iz Hrvatske”

Gost predavač je gospodin Luka Abrus.

Fizička mjesta na ovom predavanju su ograničena na 25 osoba unutar dvorane.

Predavanje prenosimo i ONLINE putem preko Entrio streaminga.

Par natuknica o predavanju:

  • Otvoreni razgovor o iskustvima razvoja digitalne agencije iz Hrvatske koja 100% svojeg poslovanja ima u SAD-u
  • Transformacija iz male hrvatske agencije u prepoznatu njujoršku agenciju s prisustvom u Hrvatskoj, borba s konkurencijom po cijelom svijetu
  • Što je funkcioniralo, a što nije u razvoju poslovanja, dobre i loše odluke
  • Sljedeći koraci u razvoju poslovanja kroz spajanje s Endavom

O predavaču:

Luka je partner u Fiveu, agenciji koja se bavi digitalnim proizvodima te ima urede u New Yorku i Hrvatskoj. Five danas zapošljava 240 stručnjaka i ima 100% poslovni fokus na tržište SAD-a. Five pomaže brandovima kao što su Marriott, Rosetta Stone, Napster, Penguin Random House, PIMCO, McAfee i mnogim drugima u izgradnji i egzekuciji njihovih digitalnih strategija i proizvoda. Five je u ožujku 2021. akviziran od strane londonske tvrtke Endave (NYSE: “DAVA”) i pridružuje se lideru s više od 7500 zaposlenika u 20 zemalja s ciljem daljnjeg razvoja produktne strategije za klijente na mnogo većoj skali. Iz Fivea je kroz godine izašlo nekoliko manjih startupa koje Luka vodi sa svojim partnerima (Shoutem, 57hours, Dorado, itd.) te oni nisu dijelom transkacije s Endavom. Prije poduzetničke karijere, radio je u Microsoftu na nizu tehničkih i sales pozicija, te nekoliko manjih startupa. Pomogao je osnovati hrvatsku udrugu softverskih izvoznika, CISEX, te je autor 3 IT knjige.

Za članove Udruge MBA Croatia ulaz je slobodan (prijave na Entrio linku-MBA Croatia Members – offline ili online) dok ostali sudjeluju donacijom u iznosu od 80,00 HRK (Donors – offline ili online)

Entrio link za prijavu sudjelovanja je OVDJE!


Napomena:

Zbog preporuka civilnog stožera o broju okupljenih u istoj dvorani, mjesta na ovom predavanju su ograničena.

Vidimo se!

MBA Croatia

hrCroatian