MBA Croatia Partners – Donors 2022.

MBA Croatia Gala 2022 & MBA Croatia Awards 2022

MBA Croatia Gala 2022. & MBA Croatia Awards 2022.
Wiener osiguranje Vienna Insurance Group d.d. dio je vodeće osigurateljne grupe u Srednjoj i Istočnoj Europi - Vienna Insurance Group.Društvo je započelo s radom u Hrvatskoj kao dio VIG grupe u rujnu 1999. godine kao Wiener Städtische osiguranje d.d. - osiguravajuće društvo registrirano za sve poslove osiguranja, ali se bavilo isključivo životnim osiguranjima. 2001. godine, nakon odluke o proširenju djelatnosti i na područje neživotnih osiguranja, Društvo preuzima Kvarner osiguranje d.d. te postaje Kvarner Wiener Städtische osiguranje, a u prosincu 2005. godine pripojeno mu je i Aurum Wiener Städtische osiguranje, čime je proširena prodajna mreža i dodatno podignuta razina kvalitete poslovanja.

Matična kuća 2007. godine lansira novi krovni brend - Vienna Insurance Group kojeg sva društva koncerna implementiraju u svoj naziv i tada društvo mijenja ime u Kvarner Vienna Insurance Group. 2013. godine dolazi do partnerskog spajanja društava Kvarner VIG i Helios VIG u još veće i snažnije društvo pod novim nazivom Wiener osiguranje Vienna Insurance Group d.d., čime je Vienna Insurance Group željela dodatno ojačati svoju poziciju u Hrvatskoj koju smatra jednim od svojih ključnih tržišta.
Atlantic Grupa je kompanija koja stvara: novu vrijednost za svoje dioničare i za ekonomiju, karijerne prilike za zaposlenike i poslovne prilike za svoje partnere. Lider smo u industriji hrane i pića koji želi inspirirati ljude da dodaju okus svojim svakodnevnim trenucima.
Atlanticovi brendovi već su generacijama dio svakodnevnog života milijuna potrošača. Ključ kompanijskog uspjeha ovisi o potrošačima i njihovom odnosu prema našim brendovima pa je prvi strateški cilj kompanije usmjeren na kontinuirano stvaranje te održavanje povjerenja i uzbuđenja u našim ključnim kategorijama.
Upoznaj Aircash, od A do sh
Orbico grupa je vodeći distributer velikog broja globalno zastupljenih robnih marki vrhunske kvalitete, koje obuhvaćaju širok asortiman, od proizvoda za njegu i ljepotu, preko prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, tehničkih i električnih uređaja do farmaceutskih proizvoda, igračaka, tekstila, cigareta, kao i motornih ulja. Takav opsežan i raznolik asortiman robnih marki i proizvoda zahtijeva visok stupanj fleksibilnosti, otvorenost prema stalnim promjenama, fleksibilnu i prilagodljivu organizaciju te ulaganja u razvoj ljudi i robnih marki.
Poliklinika Sinteza, od svog osnutka 2008. godine, do danas radi u službi čovjeka, poboljšava zdravlje i čini ljudske živote sretnijima i ispunjenijima. Bilo da je riječ o otorinolaringologiji, estetskoj kirurgiji i medicini, ginekologiji, dermatologiji, internoj medicini, centru za vene ili logopediji, iz dana u dan niže uspjehe i bilježi nebrojano mnogo zadovoljnih klijenata.
Molior EU je Vaš siguran partner u procesima protupotresne konstrukcijske obnove, gradnje ili adaptacije građevinskih objekata, dijagnostici oštećenja objekta, izradi građevinskih projekata, dijagnostici energetske učinkovitosti,

izradi projekata, energetske obnove, procjeni troškova pri saniranju oštećenja i obnovi, ali i reviziji projekata prema zahtjevima iz Zakona o gradnji te inženjeringu, konzalting poslovima i stručnim nadzorom.
Najbolja rješenja za financijska pitanja na jednom mjestu
Brinemo o Vašim financijama i omogućavajući vam optimalna rješenja već 18 godina.
Za vas su naše usluge besplatne, jer nas plaćaju partneri čiji ste proizvod realizirali, a ne vi!
VODEĆI HRVATSKI ERP PROIZVOĐAČ
ZA RETAIL INDUSTRIJU
Softverska smo tvrtka s više od 30 godina iskustva u izradi ERP rješenja po mjeri.
Bilo da otvarate svoju prvu poslovnicu ili već imate renomirani prodajni lanac,
vodimo Vas kroz proces uspostave učinkovitog prodajnog sustava.
Unapređujemo kvalitetu života kroz brigu o vašem zdravlju
Tvrtka Tokić, kao dio Tokić Grupe, vodeći je regionalni distributer auto dijelova i popratne opreme s ponudom preko 300.000 artikala od 300 najpoznatijih svjetskih proizvođača za sve vrste osobnih, lakih komercijalnih i teških teretnih vozila, uz dodatne specijalne programe za industrijska vozila i mehanizaciju te dijelove moto i agro segmente.

Tvrtka Tokić upravlja vlastitim edukacijskim centrom, partnerskom servisnom mrežom te vlastitim robnim markama. Od svog osnutka 1990. godine do danas, rast i razvoj poslovanja temeljio se na organskom rastu, širenju maloprodajne mreže, razvoju franšiznog modela poslovanja, izvozu, edukaciji te akvizicijama.

Tokić je 2015. iz obiteljskog upravljanja prešla na ustrojstvo s profesionalnom upravom, da bi nakon značajnog razvoja logistike i zaliha te peterostrukog rasta broja zaposlenih u 2020. napravila značajan iskorak na zapadnoeuropsko tržište kupnjom tvrtke Bartog d.o.o., vodećeg distributera guma na slovenskom tržištu.

Spajanje dvaju tržišnih lidera na hrvatskom i slovenskom tržištu pozicioniralo je Tokić Grupu kao sinonim za najveću prodajnu mrežu auto dijelova i guma u regiji. Novonastala komplementarna sinergija Tokića i Bartoga reflektira se kroz stvorenu jaču tržišnu poziciju i još dublje partnerske odnose s dobavljačima, te kroz otvaranje novih mogućnosti rasta i razvoja i veće zadovoljstvo kupaca. Kvaliteta koju su obje kompanije gradile od 1990. sada je dostupna pod brandom Tokić Grupe, u preko 200 dućana i servisnih centara.
hrCroatian