Predavanje: Više od 8 milijardi eura u EU fondovima – uzmi svoj dio!, 29.10.2013

post-14.10.2013.slika2

Dragi naši MBA-ovci i svi prijatelji Udruge!

utorak 29. listopada, sa početkom u 18 sati, direktorica tvrtke Projekt jednako razvoj d.o.o.Ana Fresl će održati predavanje pod naslovom

Više od 8 milijardi eura u EU fondovima – uzmi svoj dio!

u prostorijama HGK – Centra za poduzetništvo, inovacije i tehnološki razvoj (Nova cesta 3-7, Zagreb). Organizator ovog predavanja je udruga MBA Croatia. Članovima udruge ulaz je besplatan, dok je za ostale cijena ulaznice 50,00 kn. Ulaznice je moguće kupiti isključivo putem Entrio sustava. Polaznicima predavanja poklonit ćemo 10% popusta ukoliko se žele educirati na PJR Akademiji o provedbi EU projekata.

 



post-14.10.2013.

Ana Fresl je direktorica tvrtke Projekt Jednako Razvoj d.o.o. kojase bavi edukacijom, razvojem projekata u područjima koje financiraju EU fondovi i savjetovanjem korisnika upravilima koja se tiču provedbe EU projekata. Rezultati tvrtke uključuju i preko 6.000 ljudi obrazovanih za područje EU projekata te stotinjak korisnika kojima je tvrtka pružila mogućnost da ostvare EU financiranje ili da uspješno opravdaju EU sredstva u provedbi.

Jedna od prednosti ulaska u članstvo u Europsku Uniju su strukturni fondovi koji nam se stavljaju na raspolaganje unutar zajedničke regionalne politike. Na predavanju će biti riječ o načinu kako funkcionira sustav EU fondova, za što će se fondovi koristiti, naglašeno u području industrije i poduzetništva uzimajući u obzor razvojne strategije Europe i Hrvatske. O EU fondovima svaki bi manager trebao znati neke osnovne pojmove kako bi procijenio gdje i na koji način se može uključiti u ovaj sustav rastućeg i kvalitetnog izvora financiranja te koji su ključni elementi prijave projektnog prijedloga na natječaje. Na predavanju će biti dano dosta primjera, a gosti predavači će dati svoje iskustvo u prijavi projekta.

Gosti predavači su Ana Jelić Kiš i Čedomir Trivanović iz Instrukažnog centra Križevci. Predstavnici su organizacije uspješne u povlačenju EU sredstava i govorit će nam o svom iskustvu. Uspješno su proveli dva projekta koja je financirao program IPA: „Nove vještine za nove prilike za zapošljavanje“ te „Mobilnost kao osnova za dostupnost poslova“.

Vidimo se na predavanju!

Udruga MBA Croatia
Vitezićeva 2
10000 Zagreb
www.mba-croatia.com
[email protected]
hrCroatian