MBA Croatia predavanje: “Kako sam stvorio tvrtku vrijednu 70 milijuna eura”, Mate Rimac

Dragi naši MBA-ovci i svi prijatelji Udruge,

Pozivamo Vas na predavanje koje će održati Mate Rimac, osnivač tvrtke Rimac Automobili, na temu:

“Kako sam stvorio tvrtku vrijednu 70 milijuna eura”

Predavanje će se održati u srijedu 21.1.2015. s početkom u 18 sati ( okupljanje počinje 10 minuta prije) u prostorijama Foruma Zagreb, u sklopu Green Gold centra ( Radnička cesta 50, Zagreb). Organizator ovog predavanja je MBA Croatia. Članovima udruge ulaz je besplatan, dok je za ostale cijena ulaznice 50,00 kn. Ulaznice je moguće kupiti isključivo putem Entrio sustava na sljedećem linku: https://www.entrio.hr/m/event/mba-croatia-predavanje-kako-sam-stvorio-tvrtku-vrijednu-70-milijuna-eura-mate-rimac-2081

Opis predavanja:

Stvaranje automobilske i tehnološke tvrtke u Hrvatskoj. Iz garaže do ozbiljne tvrtke.  Prepreke i kako sam ih savladao.  Opis same tehnologije i čime se tvrtka bavi, po čemu je tvrtka posebna. Postati Ferrari 21. stoljeća.

O predavaču:

Mate Rimac je osnivač i izvršni predsjednik Rimac Automobila. Diplomirao je 2010. godine na VERN-u, na smjeru Poduzetnički menadžment. No, još prije završetka fakulteta započeo je svoj san. 2009. godine osnovao je tvrtku Rimac Automobili koja razvija i proizvodi jako razvijene elektronička prijevozna sredstva, “drivetrains” i baterijske sisteme. Svoje inovacije započeo je razvijati skroz slučajno, pripemajući završni rad na fakultetu. Tada je izumio “iGlove” koja zamjenjuje tipkovnicu i miš za kompjuter, a kasnije je nastavio razvijati inovativne sisteme za automobilsku industriju. Zato ne čudi da je Mate kao obožavatelj automobilskih utrka i veliki ljubitelj automobila stvorio električni auto sa najbržim ubrzanjem na svijetu koji trenutno drži “five world” i Ginesov rekord za ubrzanje. Glavni cilj Mate Rimca je da postane lider u “high-performance drive systems” i sljedećoj generaciji superautomobila.

 

Sponzor ovog predavanja je privatno sveučilište Webster iz Beča.

hrCroatian