MBA Croatia predavanje: PR u predizbornoj kampanji – g. Krešimir Macan, Manjgura

MBA Croatia predavanje:

PR u predizbornoj kampanji – g. Krešimir Macan, Manjgura


 

Poštovani članovi i prijatelji MBA udruge,

pozivamo Vas na predavanje koje će održati g. Krešimir Macan, hrvatski PR stručnjak i CIPR certificirani predavač specijaliziran za krizno komuniciranje, strateško komuniciranje u politici i digitalne društvene medije. Predavanje na temu “PR u predizbornoj kampanji” održati će se 14. listopada 2015. s početkom u 18 sati (okupljanje počinje 10 minuta ranije) u prostorijama Foruma Zagreb, u sklopu Green Gold centra (Radnička cesta 50, Zagreb).

Organizator ovog predavanja je MBA Croatia, a glavni sponzor Kongresni centar FORUM Zagreb. Članovima udruge ulaz je besplatan, dok je za ostale cijena ulaznica 50,00 kn. Ulaznice je moguće kupiti isključivo putem Entrio sustava.

Mjesec dana prije parlamentarnih izbora u RH g.Macan će vam pokušati, na primjeru sadašnje kampanje za parlamentarne izbore, prikazati što sve znači strateški upravljati izbornim procesom. Koristiti će i neke druge primjere, a sve kako bi ta iskustva mogli primijeniti i u vašem poslovanju jer iskustva stečena u kampanjama g.Macan uspješno prenosi u uprave vodećih tvrtki u regiji.

Može li Alexandar Brown napraviti čudo i naći put do još jednog mandata za Zorana Milanovića? Čuda ne postoje, kao niti magični štapići, ali kao u svemu i u kampanjama sustavan rad i hrabrost daju rezultate. HDZ je na početku kampanje igrao bunker siguran u prednost – hoće li u međuvremenu promijeniti strategiju? Što će biti s malima i koja je uloga istraživanja javnog mnijenja u kampanjama. Puno pitanja i puno odgovora u pravo vrijeme.

Krešimir Macan (1970.) je hrvatski PR stručnjak i CIPR certificirani predavač specijaliziran za krizno komuniciranje, strateško komuniciranje u politici i digitalne društvene medije. Danas uspješno vodi vlastitu agenciju za odnose s javnošću – Manjgura (curica u dubrovačkom dijalektu – http://manjgura.hr), osnovanu još 1997. kao jedna od prvih hrvatskih agencija za odnose s javnošću. Odnosima s javnošću se bavi od 1991. godine i do danas je uspješno radio u kampanjama u cijeloj regiji – uz Hrvatsku u Makedoniji, Srbiji i Bosni i Hercegovini. Krajem 1998. angažiran je kao prvi direktor korporativnih komunikacija i glasnogovornik Hrvatske radio televizije (HRT), tada najutjecajnijeg medija u Hrvatskoj. Sredinom 2003. imenovan je savjetnikom Predsjednika Vlade RH za komunikacije, sa zadatkom unapređenja vladinih komunikacija. Od 2004. do 2008. na mjestu je izvršnog direktora Madison Consultinga, koja je u tom periodu postala jedna od vodećih agencije za odnose s javnošću u Hrvatskoj.

Diplomirani je inženjer elektrotehnike, govori četiri strana jezika. Član je Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ), Chartered Institute of Public Relations (CIPR) i Europskog udruženja političkih komunikatora (EAPC) i Međunarodnog udruženja političkih komunikatora (IAPC).

SPONZOR PREDAVANJA:

post-01.10.2015.FORUM_BANNER

Kao i proteklih predavanja glavni sponzor MBA Croatia predavanja je kongresni centar FORUM Zagreb koji nas ugošćuje i svojom profesionalnom podrškom i izvrsnom uslugom pomaže u organizaciji naših predavanja.

hrCroatian