5. MBAonica “Poslovno strateško odlučivanje”

5.MBAonica
Poslovno strateško odlučivanje

Dragi članovi Udruge MBA Croatia,

Pozivamo Vas na internu radionicu (MBAonicu) Udruge MBA Croatia na temu“Poslovno strateško odlučivanje” koju će održati Ivan Slade-Šilović, Mr.Sc. SLI, član uprave MBA Croatia.

Organizator ovog predavanja je MBA Croatia, a ulaz je besplatan i otvoren je isključivo za aktualne članove udruge. Prijave se obavljaju putem sustava Entrio.

Datum i mjesto održavanja:

MBAonica će se održati u utorak 20.10.2015. s početkom u 18 sati (okupljanje počinje 10 minuta ranije) u prostorijama Foruma Zagreb, u sklopu Green Gold centra (Radnička cesta 50, Zagreb).

Program MBAonice:

MBAonica g. Slade-Šilovića „Poslovno strateško odlučivanje“, govoriti će o odlučivanju, od uvoda u odluke, načina donošenja odluka do metoda i vježbanja načina donošenja strateških odluka kroz primjere. Primjeri koji će se koristiti baziraju se na povijesno lošim i pogrešnim strateškim odlukama. Analizirati će se zašto su bile pogrešne te načini razmišljanja kako bi se donijele ispravne, analizirale i pratile.

Dodatno, diskutirati će se o Vašim iskustvima na temu, te Vas toplo pozivamo da se unaprijed pripremite.
post-15.10.2015.IVANIvan Slade-Šilović, nakon Zagrebačkog Fakulteta Strojarstva i Brodogradnje te Fakulteta Političkih Znanosti radio je 4 godine u Budimpešti u firmi MIS Consulting na projektima baza podataka za vodeće farmaceutske firme u regiji te mobilne operatere, te zadnjih 12 godina u firmi Shimadzu na informatizaciji i transformaciji analognog u digitalno zdravstvo i laboratorija za regiju. Magistrirao je Service Leadership and Innovation na Rochster Institute of Technology u New Yorku te počeo pripremati doktorat na temu budućnosti zdravstva u analizi Big Data.

Član je Uprave MBA Croatia, Project Management Instituta International, Hrvatske Komore InženjeraStrojarstva, Predsjednik Hrvatsko Japanskog Društva, dobitnik odlikovanja Japanske Vlade za razvoj Hrvatsko Japanskih odnosa.

MBAonice se održavaju po Chatham House pravilima (svatko prisutan na sastanku ima pravo koristiti informacije koje tamo sazna, no ne i otkriti izvor informacije trećim stranama, bilo to putem otkrivanja lokacije, identiteta ili afilijacije govornika ili na neki drugi način). Navedenog se pridržavamo kako bi maksimalno potaknuli diskusiju i otvorenost sudionika, a prisustvovanjem se slažete sa poštivanjem tih pravila. Navedenog se pridržavamo kako bi maksimalno potaknuli diskusiju i otvorenost sudionika, a prisustvovanjem se slažete sa poštivanjem tih pravila.

hrCroatian