MBA Croatia predavanje: „The Coming Wave Of Biotech Wonders: A Letter From Silicon Valley. Organ Transplants, Medical Biostasis, Human Enhancement, Beating Cancer, and the Era of the Citizen Scientist.“ – Eli Mohamad

MBA Croatia predavanje:

The Coming Wave Of Biotech Wonders: A Letter From Silicon Valley. Organ Transplants, Medical Biostasis, Human Enhancement, Beating Cancer, and the Era of the Citizen Scientist

Eli Mohamad


Poštovani članovi i prijatelji MBA udruge,

pozivamo Vas na predavanje koje će održati g. Eli Mohamad, recovering management consultant. Predavanje na temu “The Coming Wave Of Biotech Wonders: A Letter From Silicon Valley. Organ Transplants, Medical Biostasis, Human Enhancement, Beating Cancer, and the Era of the Citizen Scientist” održati će se 8. prosinca 2015. s početkom u 18 sati (okupljanje počinje 10 minuta ranije) u prostorijama Foruma Zagreb, u sklopu Green Gold centra (Radnička cesta 50, Zagreb).

Organizator ovog predavanja je MBA Croatia, a glavni sponzor Kongresni centar FORUM Zagreb. Članovima udruge ulaz je besplatan, dok je za ostale cijena ulaznica 50,00 kn. Ulaznice je moguće kupiti isključivo putem Entrio sustava.

Kako se cjelina našeg medicinskog znanja udvostručuje svakih 4 godine, približavamo se eri medicinskih i biotehnoloških čuda.

Koliko dugo će sljedeća generacija živjeti?
Hoćemo li pobijediti rak?
Kako možemo spasiti milijune života kontroliranjem formiranje kristala leda?

Uzbuditi ćete se (i pomalo prestrašiti!) bliske budućnosti, i naučiti kako biotehnološki trendovi oblikuju Vaš život.

Eli Mohamad je poduzetnik, recovering management consultant i zaljubljenik u biotehnologiju. U 2012.g. osnivaWalkmore, veliku tvrtku za analizu podataka koja kombinira zdravstvene i financijske podatke za pružanje analize rizika za financijske institucije. U 2014 osniva Orphidia-u, tvrtku za medicinsku dijagnostiku koja nudi 50 krvnih pretraga na izmjenjivom ručnom uređaju iz jedne kapi krvi, za 5 dolara u 20 minuta. Suosnivač jeOrgan Preservation Alliance (OPA), NASA-ine neprofitne organizacije čija je misija ubrzanje razvoja tehnologije transplantacije organa, liste čekanja. U OPA-i provodi projekte podržane od Nacionalne zaklade za znanost, Nacionalnog instituta za zdravlje, DARPA, i Bijele kuće.

Ali je alumni Singularity University, University of Sussex, and Rochester Institute of Technology. On prebiva u Silicijskoj dolini, ali Hrvatska je njegov dom. Eli Mohamadu ovo je drugo predavnje u organizaciji udruge MBA Croatia, prvo predavanje, o Singularity University-u, bilo je iznimno dobro stoga su očekivanja za drugo predavanje veoma visoka.

 

SPONZOR PREDAVANJA:

post-01.10.2015.FORUM_BANNER

Kao i proteklih predavanja glavni sponzor MBA Croatia predavanja je kongresni centar FORUM Zagreb koji nas ugošćuje i svojom profesionalnom podrškom i izvrsnom uslugom pomaže u organizaciji naših predavanja.

hrCroatian