MBA Croatia predavanje: Neuralna baza ljudskog djelovanja – kako smo povezani najučinkovitijom bežičnom mrežom? dr.sc. Dubravko Kičić

mba-post-1-slika-1

mba croatia_dr.sc. Dubravko Kičić,EMBA_BioCentar

Poštovani članovi i prijatelji MBA Croatia udruge,

pozivamo Vas na predavanje koje će održati dr.sc. Dubravko Kičić,EMBA, Predsjednik Uprave BioCentra. Predavanje na temu “Neuralna baza ljudskog djelovanja – kako smo povezani najučinkovitijom bežičnom mrežom?” će se održati u srijedu 30.3.2016. s početkom u 18 sati (okupljanje počinje 10 minuta ranije) u prostorijama Foruma Zagreb, u sklopu Green Gold centra (Radnička cesta 50, Zagreb). Organizator ovog predavanja je MBA Croatia, a glavni sponzor je Kongresni centar FORUM Zagreb. Članovima udruge ulaz je besplatan, dok je za ostale cijena ulaznica 50,00 kn. Ulaznice je moguće kupiti isključivo putem Entrio sustava.

OPIS PREDAVANJA:

Ljudski mozak je bezuvjetno najučinkovitiji računalni resurs koji je stvorila priroda i ima nevjerojatne mogućnosti «bežičnog» povezivanja pojedinaca u učinkovite sustave. Donošenje odluka, svakodnevne navike, socijalno ponašanje, učenje motornih vještina, limitacije u izvođenju zadataka … sve to je rezultat vrlo precizno umreženih neuralnih mreža individualaca koji svakodnevno bežično razmjenjuju podatke.

O PREDAVAČU:

Dr. Kičić je diplomirao na odsjeku fizike zagrebačkog Prirodoslovno-matematičkog fakulteta, na temu primjene biomagnetizma u medicinskoj dijagnostici te doktorirao na temu kombinacije metoda za funkcionalno oslikavanje mozga na Tehnološkom Sveučilištu u Helsinkiju.

Tijekom znanstvene karijere bavio se kliničkim proučavanjem plasticiteta somato-motornog  živčanog sustava ljudi.

Kao stručnjak u kliničkoj neuroznanosti, dr. Kičić je niz godina radio kao konzultant za visokotehnološke tvrtke na razvoju i implementaciji kliničke tehnologije i metodologije. Ubrzo, njegov profesionalni fokus u potpunosti prelazi na komercijalne aspekte znanstvenih projekata te razvija menadžersku karijeru u polju visoke tehnologije i bio-tehnologije. U globalnoj medicinsko-tehnološkoj kompaniji Elekta Oy (EKTA-.ST),   dr. Kičić upravlja multinacionalnim timom za istraživanje i razvoj te, između ostalih, provodi i razvojne projekte sufinancirane od strane javnih (državnih, regionalnih) i privatnih partnera. Hrvatsko industrijsko I tehnološko tržište dr. Kičić je pobliže upoznao radeći  kao stručnjak na projektima  razvoja offset programa za finsku tvrtku Patria Land Systems. Tijekom dosadašnje karijere,  razvio je stručne I upravljačke kompetencije u sektorima globalnog strateškog marketinga, financijskog planiranja projekata, poslovnog povezivanja te spajanja i akvizicija.

Profesionalno usavršavanje nadopunio je diplomom Executive MBA programa poslovne akademije Aalto Executive Education u Helsinkiju i Singapuru.

KUTAK ZA ČLANOVE:

Nakon predavanja  u kongresnom centru Forum Zagreb u 20:00 sati održati će se izborna skupština Udruge te Vas ovim putem pozivamo da se pridružite.

Na izbornoj skupštini će se birati Predsjednik udruge te Nadzorni odbor. Svi članovi imaju pravo na kandidaturu za željenu funkciju.

Svaki kandidat koji se kandidira za Predsjednika mora moći predstaviti svoj program i svoje kandidate za Predsjedništvo na Skupštini, te radni program udruge. Kandidat s najviše glasova pobjeđuje i predlaže formalno članove predsjedništva, koje Skupština izglašava.

hrCroatian