Inovativni poslovni modeli – Vedran Antoljak

post-09.06.2016.

 

Poštovani članovi i prijatelji MBA Croatia udruge,

pozivamo Vas na predavanje koje će održati Vedran Antoljak, glavni partner Sense Consulting-a, najveće hrvatske tvrtke za poslovno savjetovanje prema Financial Timesu.

Predavanje na temu “Inovativni poslovni modeli“ će se održati u utorak 14.6.2016. s početkom u 18 sati (okupljanje počinje 10 minuta ranije) u prostorijama Foruma Zagreb, u sklopu Green Gold centra (Radnička cesta 50, Zagreb). Organizator ovog predavanja je MBA Croatia, a glavni sponzor je Kongresni centar FORUM Zagreb.

Članovima udruge ulaz je besplatan, dok je za ostale cijena ulaznica 50,00 kn. Ulaznice je moguće kupiti isključivo putem Entrio sustava.

OPIS PREDAVANJA:
Digitalizacija, automatizacija i App-ovi transformiraju industrije, tržište rada te globalno ali i nacionalno gospodarstvo, te naše živote uopće. Na prvi pogled nas to sputava u konkurentnosti sa drugima, ali zapravo nam otvara fenomenalne mogućnosti za razvoj poslovnih modela koji još ne postoje, a imaju veliki tržišni potencijal.

Predavač će predavanje započeti s konkretnim primjerom u izravnoj interakciji s sudionicima, te se osvrnuti na izobilje različitih ideja za bilo koji poslovni poduhvat ili korporativni izazov. Na ovom predavanju, predavač će usporediti karakteristike potrebne za menadžera korporacije ili samostalnog poduzetnike, utjecaj digitalne ekonomije na današnji i budući poslovni svijet, te dati uvid u neke od najpopularnijih poslovnih modela danas u primjeni.

O PREDAVAČU:
Vedran Antoljak je glavni partner Sense Consulting-a, najveće hrvatske tvrtke za poslovno savjetovanje prema Financial Timesu. U razdoblju od preko 20 godina, Vedran je samostalno razvijao, vodio ili sudjelovao u projektima globalnih i regionalnih korporacija, međunarodnih institucija, Vlade, te nizu poduzetničkih poduhvata. Tijekom svoje karijere, Vedran je uspješno razvio i prodao vlastitu tvrtku za savjetovanje u ICT sektoru u Austriji; bio je viši savjetnik u globalno vodećoj tvrtki za strateško savjetovanje; četiri godine je vodio hrvatski ured Međunarodne financijske korporacije (IFC); te je pet godina radio kao regionalni stručnjak Svjetske banke za razvoj privatnog sektora. Od 2007. je suosnivač i glavni partner Sense Consulting-a. Antoljak posjeduje širok spektar vještina i iskustava menadžment konzaltinga koje je prikupio vodeći desetke korporativnih projekata te reforme regulatornog okruženja u 18 država. Funkcionalna znanja stekao je radom na multi-sektoralnim projektima, privatizaciji i restrukturiranju sektora i tvrtki, razvojnom bankarstvu, projektnom i investicijskom upravljanju. Vedranov poslovni fokus je područje dizajna inovativnosti korporacija i upravljanje inovacijama.

hrCroatian