12.09. Croatian Makers – Stvaranje kulture uspjeha by Nenad Bakić

Dragi članovi i prijatelji Udruge – we are back! 🙂

Krećemo s novom sezonom predavanja nakon kratkog ljetnog predaha, a koju će otvoriti hrvatski poduzetnik i investitor, Nenad Bakić!

Predavanje će se održati u Kongresni centar FORUM Zagreb 12.09.2017 s početkom u 18:00h, a broj ulaznica je ograničen. Ulaznice su dostupne na Entrio sustav.

OPIS PREDAVANJA:

Institut za razvoj i inovativnost mladih – IRIM razvija veliki, globalno jedinstiveni program izvankurikularne STEM edukacije u Hrvatskoj i šire. Pokret Croatian Makers u Hrvatskoj se sastoji od obitelji platformi koji čine koherentan sustav. STEM područja su jezgra suvremenog kurikuluma i time su IRIM-ove aktivnosti iznimno bitne u Hrvatskoj u kojoj to područje stoji naročito loše.

Međutim, mi ih vidimo i daleko šire: kao alat za razvoj dubljih ključnih kompetencija koje su još deficitarnije u hrvatskom školstvu kao što su kritičko razmišljanje i vještina rješavanja problema, kreativnost, vještine suradnje, komunikacije; zatim inicijative, znatiželje i upornosti. IRIMsvojim dosegom do preko 1000 edukativnih organizacija ima veliki utjecaj na razvoj tih kompetencija u hrvatskom školstvu i stvaranjem kulture uspjeha kod mladih.

O PREDAVAČU:

nb 28

Hrvatski poduzetnik i investitor, trenutno najviše posvećen digitalnoj transformaciji u obrazovanju u Hrvatskoj i drugim zemljama – osnivač IRIM-a, vodeće filantropske organizacije za uvođenje STEM edukacije u obavezno obrazovanje.

Matematičar po obrazovanju, s karijerama u znanosti, digitalnim medijima, financijama i ljudskim resursima. Višestruki osnivač start-upova s nekoliko uspješnih ‘izlazaka’, a kompanije koje je osnovao, još su u njegovom vlasništvu su tržišni lideri u svojim područjima. Kao investitor u javna dionička društva, najpoznatiji je hrvatski aktivistički investitor.

hrCroatian