From zero to hero in 3 years – Zagreb Advent mr.sc. Martina Bienenfeld

Uoči dana žena, s ponosom predstavljamo mr.sc. Martinu Bienenfeld kao našu slijedeću predavačicu. Tradicionalno predavanje u organizaciji udruge MBA Croatia održat će se u utorak 20.03.2018. u Kongresnom centru Forum sa početkom u 18 sati.

U Turističkoj zajednici Grada Zagreba, gđa Bienenfeld razvija turističku ponudu hrvatske metropole, a poseban naglasak stavlja na destinacijski menadžment kojeg provodi u suradnji s turističkom industrijom te javnim i privatnim sektorom, a u cilju još aktivnije promocije Zagreba, kao i njegovog boljeg pozicioniranja na turističkoj karti svijeta.

Uz ljetnu kampanju Zagreb Summer Tour koja predstavalja niz manifestacija, uličnih i drugih festivala, sajmova i događanja, a koji svojom raznovrsnošću i kvalitetom također privlače veliki broj turista i građana Zagreba – tu se posebno ističe manifestacija Advent u Zagrebu.

mr.sc. Martina Bienenfeld portret okomito
U Turističkoj zajednici Grada Zagreba, gđa Bienenfeld razvija turističku ponudu hrvatske metropole.

Naime, sinergijom s gradskim uredima grada Zagreba te turističkom industrijom, Advent u Zagrebu je u posljednje četiri godine doživio konkretnu i ozbiljnu preobrazbu, otvaranjem javnih prostora i uključivanjem što većeg broja kulturnih instucija. Uz posebnu osmišljenu zimsku kampanju, zabilježeni su i odlični rezultati, točnije porast od više od 100% u dolascima i noćenjima u odnosu na ranije godine. Kao rezultat svega, Advent u Zagrebu za 2017. godinu s ponosom nosi po 3. put za redom titulu najboljeg Adventa u Europi.

Datum, mjesto i vrijeme predavanja: 20.03.2018.,  Kongresni centar Forum Zagreb u sklopu Green Gold centra (Radnička cesta 50, Zagreb) s početkom u 18 sati.

Ulaznice su dostupne preko Entrio sustava, dok je ulaz za članove MBA Croatia besplatan.

O predavačici: Mr.sc. Martina Bienenfeld na poziciju direktorice Turističke zajednice grada Zagreba dolazi u lipnju 2014. godine sa mjesta Voditeljice Odjela za turizam pri Gradskom uredu za gospodarstvo, rad i poduzetništvo Grada Zagreba, koji obavlja poslove provođenja strategije razvoja turizma, izrade planova, predlaganja mjera poticanja investicijskih aktivnosti u turizmu te brojne druge aktivnosti vezane za turizam Zagreba i Hrvatske. Gospođa Bienenfeld studirala je na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, uz rad u našoj nacionalnoj aviokompaniji – Croatia Airlines koja je u mnogočemu odredila njen život, te je stekla stručni naziv diplomiranog romanista i informatologa (smjer muzeologija), a 2004. godine završava poslijediplomski znanstveni studiji, smjer „Međunarodni turizam u nacionalnoj ekonomiji“ na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu te stiče akademski stupanj magistra ekonomskih znanosti.

MBA Croatia je udruženje polaznika i diplomanata MBA studija u Republici Hrvatskoj. Djelatnost Udruge je okupljanje i suradnja studenata na MBA studijima u zemlji i inozemstvu, organizacija predavanja i seminara, povećanje poznatosti prednosti studija MBA, povezivanje MBA studenata i diplomanata u poslovnim i društvenim aktivnostima.

hrCroatian